"В момента, в който прецени премиерът, че имам някакво политическо

...
"В момента, в който прецени премиерът, че имам някакво политическо
Коментари Харесай

Порожанов готов с оставката, ако Борисов му я поиска

"В момента, в който реши министър председателят, че имам някакво политическо въздействие от позиция на един или различен проблем и ми изиска оставката, аз съм подготвен да си я подам ". Такъв коментар направи пред публицисти земеделският министър Румен Порожанов, след разпита си за злоупотребите с еврофондове в качеството си на някогашен ръководител на Държавен фонд "Земеделие ".

Порожанов съобщи пред натрупалите се публицисти, че е обяснил какви отговорности има ДФЗ и какви са отговорностите на Разплащателната организация.
Той още един път съобщи, че няма никакви терзания за злоупотребите с еврофондове.

Земеделският министър отхвърли всевъзможни информации да е непосредствен с алкохолния необут Миню Стайков. Той отхвърли като погрешни и изказванията за сина си, който в никакъв случай не бил влизал в одита на Държавен фонд "Земеделие ".

Запитан дали е бил в отпуск във времето, в което на Стайков са одобрявани документите за разпределяне на дотации, Порожанов съобщи, че не схваща по този начин заложения въпрос, само че допуска, че е кандидатствал от САПАРТ до днешни дни.

По думите на земеделския министър самите планове по стратегиите се преглеждат по най-различни приеми в годините и кандидатстването по ограниченията 4.1. завършва на избрана дата, след което се преглеждат договорите.

Според Порожанов Държавен фонд "Земеделие работи добре. Той не отговори на въпросите какво би трябвало да направи, с цел да работи още по-добре.

Земеделският министър съобщи, че не се притесняв а и от инспекциите на своето имущество, тъй като безусловно всички приходи и имущество е заявено законно пред Национална агенция за приходите и КПКОНПИ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР