В момента тече най-широко отразяваното първо заседание на нов български

...
В момента тече най-широко отразяваното първо заседание на нов български
Коментари Харесай

Зелените депутати отидоха на работа с метрото

В момента тече най-широко отразяваното първо съвещание на нов български парламент. Докато всички чакахме да бъде нарушено мълчанието на " партията новобранец ", събрала изненадващо огромен брой гласове и сложена на второ място по доверие от гласоподавателите – " ИТН ", то те се появиха с бял рейс и съвсем под строй влязоха в постройката на Народното събрание, игнорирайки публицистите.

Новите народни представители само поздравиха протестиращите начело жители с ръкопляскане. Недоволните не са малко и могат да бъдат видени от живата връзка на " Системата ни убива ".

 
Posted by Системата ни убива on Wednesday, 14 April 2021
 

Едни други новоизбрани народни представители също отидоха на работа през днешния ден дружно, само че не с рейс и не с защита, а с метрото, както сме виждали, че е обикновено да се случва в други страни, но досега не е било процедура в България.

Става дума за първите за страната ни зелени депутати, които са част от обединението " Демократична България " - Албена Симеонова, Борислав Сандов, Иван Велов и Владислав Панев.

Разбира се, появиха се и рецензии за какво такава хубава самодейност е опорочена с " подчертаване " в обществените мрежи, само че до момента в който сходно държание е по-скоро екзотика, сигурно има потребност да се разпространява, а не да се прави тайно. А и в последна сметка точно това е " зеленото " решение - да се използва метро, вместо всеки да дойде с персоналния си автомобил. 

 
Новите депутати в " остарялата " постройка - каква е символиката?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР