В момента правителството и премиерът Борисов се намират в сериозна

...
В момента правителството и премиерът Борисов се намират в сериозна
Коментари Харесай

Милен Любенов: Борисов закъсня с оставката

В момента държавното управление и министър председателят Борисов се намират в сериозна интернационална изолираност. Това съобщи политологът Милен Любенов, учител в СУ, пред Телевизия Евроком.

Той добави, че следва публикуването на отчета на Европейска комисия за върховенството на правото във всяка една от страните-членки, само че упованията са той да е сериозен за България.

" При едно извънредно делигитимирано държавно управление, при продължаващи митинги, при тази обстановка в интернационален проект, където всекидневно се разгласяват сериозни материали за България - това нанася доста сериозен репутационен удар върху страната ", безапелационен е той.

Той напомни, че на 5-ти октомври ще се организира чуване в Екологичен потенциал за България, на което Бойко Борисов ще би трябвало да участва.

" Ние виждаме, че Европейски Съюз, колкото и мудна и тромава да е от време на време европейската администрация, въпреки всичко реагира с тези съвещания и тези чувания ", уточни политологът.

Според него единственият излаз от обстановката са изборите:

" Борисов закъсня, той трябваше да подаде оставка преди два месеца, в случай че беше подал оставка тогава, в средата на септември ние щяхме да вървим на избори и да гласуваме ", акцентира Любенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР