ОВЕНБез много усилия осъществете идеите си. Новите предложения ви обещават

...
ОВЕНБез много усилия осъществете идеите си. Новите предложения ви обещават
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Начинанията на Лъвовете са обречени на провал, Девите да не тръгват в нова посока

ОВЕН

Без доста старания осъществете концепциите си. Новите оферти ви дават обещание огромни облаги, изключително в случай че са свързани със строителство, търговия, а и в случай че сте се отдали на креативна активност. Осъществете замислените цели посредством използване на нови способи и посредством привличането на нови сътрудници. Спокойствието в дома ви е гаранция за естествени връзки с интимната ви половинка. Не се ядосвайте, в случай че пропуснете половите мигове. Причината е и във вас.

ТЕЛЕЦ

Във ваша изгода е да сте виновни към себе си, само че и към дейностите си и да не очаквате чудеса през този месец, които да ви съпътстват и през идващите, в случай че имате желание да подготвите за автограф след договорите, които ви чакат. Никой няма да ви предложения особено през идващите дни. Не се надявайте на естетика и амнистия от интимните половинки, които са изнервени от държанието ви. Сексуалните ви връзки са хармонични.

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте постигнатото и не прекалявайте с настояванията си да получите хвалба, която не сте заслужили. Не критикувайте. Няма смисъл да се стремите настойчиво и безсмислено към дейни занимания. Вникнете в новите си задания, с цел да сте спокойни и да поставите началото им пред идната седмица. Семейните проблеми се задълбочават поради нежеланието ви да поговорите с околните си. Не отдалечавайте от себе си обичаните си хора. Силните усеща и хармоничните полови връзки са от голяма важност за вас.

РАК

Предстоят ви следващите диалози за разрешаване на правосъдни разногласия, само че ви поучавам да не ги организирате през днешния ден. Няма да срещнете схващане от никого и ще се притесните, макар че сте правата страна. На работното си място сте в непрестанно несъгласие с всички. На несемейните им следва приятна среща и сантиментално въодушевление. Вечерта останете с околните си.  На фамилните, които не са сигурни, че половият им живот е задоволително деен, предлагам да се замислят дали са с подобаващата половинка.

ЛЪВ

Начинанията ви са обречени на неуспех. Трудностите са подбудени от вашите недомислени дейности. Разсеяни сте и вредите и на себе си и на сътрудниците си. Осъзнайте повода за грешките си. Ако имате личен бизнес, се откажете от сериозните настоятелен диалози и сключване на контракти. В персоналните връзки се пазете от проблеми. Късметът е с вас, в случай че се въоръжите с самообладание. Решили сте, че на един стол ви е тясно, само че изневярата и половите наслаждения ще ви основат проблеми, в случай че сте обвързани в брак или сериозна връзка.

ДЕВА

Денят е доста добър и сполучлив за всички, които са заети с креативна специалност, само че изисква внимание. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си връзки, само че без да проявявате експанзия. Не бива да се пробвате да тръгвате в нова посока, единствено тъй като някой ви е ядосал. Бъдете виновни към отговорностите си. В персоналния живот измененията ще са и позитивни за несемейните и неподходящи за фамилните. Не злоупотребявайте с търпението на околните си, даже и в случай че сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на полови мигове.

ВЕЗНИ

Днес сте с изменчиво въодушевление. Породено е от неустановеност, дали сте взели вярно решение за професионална смяна. Нямате аргументи за безпокойствие, в случай че заплащането е по-високо, само че проверете още веднъж изискванията. Успехът е с вас. Деня ви изненадва с непредвидени финансови приходи. Всичко, за което си мечтаете е във ваши ръце. Стабилността в фамилните връзки зависи единствено от вас. Не подценявайте половите удоволствия поради неприятно си въодушевление.

СКОРПИОН

Предстои ви непредвиден от вас, неподходящ и изпълнен напрегнато ден. Не са изключени провокации, създаващи мотив за спорове с хората от деловото ви обграждане, в случай че сте на вашето работно място. Не пътувайте. Независимо от нежеланието ви да работите интензивно, сте задоволени от постигнатото и жънете триумфи с лекост. Липсват ви задоволително позитивни страсти в персоналния живот. Засегнали сте интимната си половинка. Ако не измененията отношението си към обичаните си хора рискувате да се лишите вечно от половите удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

СТРЕЛЕЦ

Възвърнете си увереността и спокойствието. На работното ви място сте  спокойни и уравновесени, само че можете да избухнете ненадейно,. Обърнете внимание на всичко, отнасящо се до бизнеса ви, в случай че желаете да си гарантирате триумф. Ако имате предпочитание да прекарате вечерта отвън дома си излезте с ваши другари. Преди да вършиме заключения за персоналните си връзки постигнете равновесие сред възприятията и мислите си и си дайте отговор дали в действителност сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на полови удоволствия, само че и не би трябвало да го вършиме, в случай че сте неуверени и конфликтни.

КОЗИРОГ

Изненадват ви непредвидени промени, свързани и с обрати във финансовото ви състояние, които няма да ви харесат, изключително в случай че не спазите възбраните на Съдбата и сте прибързани. Вслушвайте се в препоръките на сътрудниците си, с цел да избегнете финансовите загуби. Не допускайте взаимозависимост от своите сътрудници. Не забравяйте хората, които са ви помагали. В персоналните ви връзки ще настъпи безпорядък, тъй като ще изгубите визия за желанията си. Изплашили сте интимната си половинка с експанзията си в леглото. Не се надявайте на естетика в интимните връзки.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви дава обещание успокоение, в случай че си наложите сдържаност и самообладание. Хората към вас са сговорчиви и ви изслушват деликатно. Ще получите поддръжката им, посредством която можете да осъществите всички си проекти за деня. Внимавайте със запознанствата, тъй като сте склонни да допускате в живота си несъответствуващи хора. Не приемайте влюбеността си за действителност, тъй като сами ще обърнете събитията в своя щета. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в възприятията ви и няма предпочитание за полови удоволствия.

РИБИ

Бъдете деликатни на пътя, в случай че сте зад кормилото. Общуването е затруднено и санкцията ви е обезпечена, поради безконечното ви предпочитание да спорите. На работното място триумфът е с вас, в случай че не допуснете разправии. Новите ви хрумвания, диалозите, повлияни от фантазиите ви, свързани с възстановяване на финансовото ви положение, няма да са резултатни. Жените да чакат ново запознанство или среща, която за жалост ще остави у тях загатна за разочарования и страдание поради напразните очаквания. Нямате причина да се съмнявате в възприятията на интимната си половинка, по тази причина се отдайте на полови удоволствия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР