В петък, 10 май, в Стопанския факултет на Софийския университет

...
В петък, 10 май, в Стопанския факултет на Софийския университет
Коментари Харесай

Откриха нова модерна зала за обучения в Стопанския факултет на Софийския университет

В петък, 10 май, в Стопанския факултет на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ се организира гала по разкриване на мултифункционалната публика за образование „ Акад. проф. доктор Никола Попов ”, която се осъществя в съдействие с българската гейминг компания Euro Games Technology.

Целта на новата зала е да се подобрят изискванията за студентите, с цел да бъдат в крайник с трендовете и да могат умерено да развиват своя капацитет. 

По време на откриването основният изпълнителен шеф на Euro Games Technology господин Владимир Доков съобщи: " Удоволствие е да съм тук през днешния ден и да видя този план осъществен. Искам да изкажа персонално своята признателност на декана на Стопанския факултет доцент доктор Атанас Георгиев, който прегърна тази концепция. Знанията и професионализмът са качества, които ние в Euro Games Technology доста ценим. Те са част от нашата философия. Образованието да дава отговор на провокациите на днешния ден и дори да ги изпреварва, е изключително значимо, когато приказваме за добра подготовка. Виждайки направеното вследствие на партньорството ни, се веселя, че студенти и преподаватели ще могат да развиват уменията си в конюнктура, която подкрепя техния триумф и дава отговор на актуалните потребности. Тази инвестиция е метод да пренесем мотивация, желанието и професионализма, които притежаваме, на бъдещите експерти, които занапред ще стартират професионалното си развиване. За мен залата е знак на положително съдействие, креативност и упоритости. Нека да е честита придобивката и дано бъде инструмент в интерес на обичайно високото качество, което сме привикнали да виждаме от Стопанския факултет. "  

На церемонията деканът на Стопанския факултет доцент доктор Атанас Георгиев не скри удоволствието си от новата облага. Той показа: " Впечатлени сме от замисъла, реализацията на плана, неговото довеждане докрай във типа, в който го виждате. Благодаря и на сътрудниците от Стопанския факултет, които бяха част от плана през цялото време. Както сподели господин Доков, образованието би трябвало да е народен приоритет, тъй като е един от факторите за стопански напредък и публично развиване, което се подценява в последно време. Залата към този момент се употребява интензивно. Важно е да осигурим подобаваща среда на студените и преподавателите. Благодарим, че поставяте на напред във времето образованието с поддръжка, която не получаваме всеки ден, и се надявам, че в тази зала всички дружно като общественост ще достигнем до нови познания, умения, хрумвания за взаимни планове, както и до споделени занимания. "

Залата разполага с всичко належащо за провеждането на лекции, семинари, образования и събития от друго естество. Модерен интериор, умни решения, функционални самостоятелни бюра, напълно нова информационна и аудиовизуална техника, в това число мултимедия, екрани, микрофони, интернет и озвучаване, са към този момент разполагаем на студентите. 

От Стопанския факултет възприемат придобивката като знак на визията им за съвременна и дейна просветителна среда, която да реализира високи резултати.

Проектът e част от тактиката на Euro Games Technology за развиване и подготовка на фрагменти, която включва образуване, поддръжка и присъединяване в разнообразни начинания в областта на технологиите и бизнеса под формата на образования, лекции, събития и други Вижте повече за задачите и културата на EGT тук.

(в материала има продуктово позициониране)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР