В коледния ден, изобилстващ основно от кулинарни удоволствия, не се

...
В коледния ден, изобилстващ основно от кулинарни удоволствия, не се
Коментари Харесай

Ето коя е била най-предпочитаната секс поза по Коледа

В коледния ден, изобилен главно от кулинарни удоволствия, не се изключва опцията у празнуващите да се разгорят и полови игри. Намирането на интимно усамотение на Коледа обаче е съвсем невероятно, защото хората са заобиколени от фамилията и другари, написа Daily Star, представен от flagman.bg.

За мнозина това значи, че ще им бъде мъчно да открият местенце, на което да се отдадат на пристрастеността си. Това кара не малко сътрудници въобще да се откажат от концепцията за секс по празниците. Проучване, направено във Англия от One Condoms измежду 2000 души, разкрива половите им настройки в празничния ден.

Водени от желанието да изконсумират пристрастеността си и с цел да не бъдат хванати в гръмък акт, доста двойки загърбват желаните си пози. Около една трета от интервюираните признават, че вместо обичаните си мисионерска, кучешка и ездачка, се ориентират към позата " лъжички ".

Сред жителите на Острова се намират и похотливци, които се измъкват от компанията за " един бърз секс ", като за опрощение употребяват умората. До тази процедура са прибягвали над 22% от участниците в допитването.

За над една трета от британците обаче палуването на Коледа е безусловно немислимо. Допитването разкрива, че 38,8% от тях не са се отдали на интимни пристрастености в празничния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР