В интернет пространството могат да се намерят наистина страховити снимки,

...
В интернет пространството могат да се намерят наистина страховити снимки,
Коментари Харесай

Зловещи СНИМКИ от миналия век стреснаха мрежата

В интернет пространството могат да се намерят в действителност страховити фотоси, от които на човек да му настръхнат косите и да го накарат да се замисли съществено какво се случва по света. За страдание, не за всяка снимка може да се откри разумно пояснение. На първата фотография, направена през 1900 година в Северна Ирландия, са запечатани 15 работнички от фабрика за долни дрехи.
 Зловещи СНИМКИ от предишния век стреснаха мрежата

При по-внимателно вглеждане в една от дамите вдясно, можете да се види ръка на рамото ѝ. Трудно е да се каже чия тъкмо е ръката и по какъв начин се е появила тя. Не е изключено тя да е на служителка, умряла малко преди да бъде направена фотографията, която по този метод е решила да покаже наличието си. Според някои по-песимистични консуматори, на фотографията няма ръка. Това просто е част от рокля, която се е намачкала и придобила формата на застрашителен контур. Според друга версия на фрагмента е трябвало да театралничат 16 служителки, само че една от тях е била отрязана калпаво и е останала ръката ѝ, написа Блиц.

Другата страховита фотография е направена през 1919 година. На нея са запечатани английски водачи от Първата международна война.
 Зловещи СНИМКИ от предишния век стреснаха мрежата

Сред тях е и Виктор Годард, който вижда на фотоса своя умрял другар. Той се намира сред четвъртия и петия мъж на последния ред. Виктор съумява да разпознае Фреди Джаксън, който умира дни преди снимането на фрагмента. Тук несъмнено умрелият е желал да се причисли към екипа си. Ако спомагателната ръка от първата фотография може да бъде обяснена без тайнствен подтекст, с главата на умрелия самолетен монтьор това надали може да се направи. Ако това не е фантом, по какъв начин лицето се е появило на фотографията?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР