С бурни аплодисменти и възгласи Бойко, Бойко!“ препълнената зала в

...
С бурни аплодисменти и възгласи Бойко, Бойко!“ препълнената зала в
Коментари Харесай

Борисов: ПП и ДБ ми дължат една ротация. Да си дадат един да пътува и да ни подкрепят за наше правителство с наш премиер /видео/

С бурни овации и възгласи „ Бойко, Бойко! “ препълнената зала в Плевен посрещна водача на ГЕРБ Бойко Борисов. На срещата беше показана листата за Европейския парламент, както и тази за Народното събрание.

„ На 24 май постоянно имаше агнешка плешка с картофки поради татко ми, който се споделяше Методи, а майка ми беше учителка. Всички, които честват – да ги поздравим “, стартира Борисов.

„ Пламен е зле нещо с бъбреците, само че високото спортно майсторство дава доста и взима доста “, сподели още Борисов за лидера на листата Пламен Тачев.

„ Аз ви слушах, то е идиотска обстановката. Да ви кажа – всеки ден се изправям пред хората. Нашите ядра са доста твърди, партията е постоянна. Другите нямат тези неща. Но имат едно безсрамие и самочувствие, което никой не може да им опонира. Христо Иванов излиза и споделя, че без тях в ръководството ще има отново избори. Важно е да намират недостатък и през това време – постове, или с 30 депутата да ръководят еднолично. Ние това го направихме. Една година Политическа партия с 30 депутата управляваха. Ние не можем да дезертираме, хората желаят ясно да чуят какво ще вършим с тези хора след изборите. За страдание това, което вие научавате по един или различен метод, доста съм изумен и се развличам с техни представители. Кои вие с 30 депутата? Ако не беше ГЕРБ да ви крепи и Движение за права и свободи да ви брани, аз съм жив участник, „ Възраждане “ ги подгониха, щяха да ги набият. Дойдоха миньорите, Делян отиде да пика и Денков го търси… Чакай бе, единствено да се изпикам, нема да те набият. Гротескна работа! Ние с нашите депутати сме толкоз отговорни колкото и те “, сподели Борисов.

И добави, че е станало ясно на западните сътрудници, че са заложили на сакат кон.

„ Който в този момент се хване да ръководи, все едно Черен Петър от картите вадиш. Два-три месеца преди да се прави бюджетът… Когато има една разсипана страна, 2 милиарда са по-малко приходите. Не единствено не сме усвоили от проекта, а сме харчили като страна. И аз това го знаех, по тази причина се усещам отговорен, само че пепетата, Асен Василев, и Денков и всичките там споделят, че са създали неща, неправени в България. Кое направихте без нас? Даже и тази недъгава конституция. Щяха да ни скарат българите с 3 март и 24 май. Вместо да ни обединяват… Застанах, споделих, че няма да го създадем това и удържах “, продължи той.

„ Добре, че не разсипахме службите. Директно беше – половината за мен, половината за теб. Много е великодушен, но по какъв начин ще разделяме съд, прокуратура, регулатори… Затиснах ги, нищо не се случи, по какъв начин ще разделяме Бойко и Кирил? Аз застанах зад Митко Радев, пристигна от Вашингтон. Киро Петков, да е жив и здрав, има имен ден, даде си Гюров, ярка фигура, а Делян Пеевски си даде някогашния министър на финансите. Така се разделиха порциите с тези, които изясняват за нов морал, за нова… Обаче в утринните блокове – безшумно. Оня ден в София ни умъртви дъжда, чудовищни тапи, няма нито един репортаж. А в случай че беше Фандъкова? Непочистено, третият вика „ Дъждът падна поради Борисов “. А в този момент – безшумно, безшумно, тихо… Видяха ги хората, че не стават, би трябвало да ги пазим, зле са момчетата и девойките. Две години имаха цялостно болшинство, ГЕРБ беше задържан, що не си избраха регулаторите? “, уточни Борисов.

И добави, че не се е съгласил да даде ДАНС, а за здравната каса са се спазарили.

„ Слушах през вчерашния ден по какъв начин сме неприятни, а те били положителни. Гледам, мъчат се, но кой ги записал, те си споделят, че това е запис… Предишният формален от Руди, безспорен, то там изяснява това, което в този момент удостоверява. Само, че това е загадка, това няма да го чуете в утринните блокове. Там може да чуете и други въпроси, айде за регулаторите почнаха да схващат, в този момент почнаха и правосъдната система, те в КОНПИ желаят Бойко Рашков, той върви с пудела “, сподели още той.

„ Айде, министерствата отпътуваха, проектът отпътува, на всички места нищо. Ей в този момент минах през „ Хемус “, както я оставих, по този начин я видях. Мили българи, да ни пристигна акълът на всички нас, в този момент ще я строите три пъти по-скъпо. Да ни пристигна акълът на 9 юни, три пъти поскъпо, с три години по-късно, нека не е компрометирана… Какво да ви обещая, вие знаете какво можем “, посочи той.

“Със сигурност ще вършим нови нуклеарни мощности, умните градове, айти секторът. Вчера бяха под 100 индивида, ние бяхме 700. Сега всичко в София е на телефона, това е наше дело, на ГЕРБ “, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Да, ще се опитаме да управляваме, в случай че има отчетлива разлика, отсече Борисов.

„ Надявам се след девети някой да огледа и за България. Шести избори… и все по-трудно “, пожела си той.

„ Да се стягаме, би трябвало ни добър резултат, с цел да имаме основа “, съобщи Борисов и предизвести хората от партията си да не прекаляват с обвиняванията към политическите съперници.

Той дефинира връзките в страната като разтърсени.

Зад нас във всеки град стоят такива батальони от хора и аз поради тях съм задължен да не огъвам ГЕРБ. Вие толкоз години ми вярвате, тъй като аз не съм ви повел по неверна пътека, обърна се към актива Борисов.

„ Имахме потребност да се активизираме, в този момент сме в изключителна форма, най-хубава от всички и можем да управляваме. А Политическа партия и Демократична България ми дължат една ротация. Да си дадат един да пътува и да ни поддържат за наше държавно управление. Това можем да преглътнем, когато имаме наш, мощен министър председател, и това може “, приключи Борисов.

Събранието беше намерено от втория в листата Валери Лаковски, защото лидерът Пламен Тачев е болен. Лачовски напомни какви празни обещания са давали от „ Промяната “, а и това, че по времето на ГЕРБ са се разкрили доста работни места и са се строили фабрики. Припомни и за медиаторите на газа.

„ Появи се Кирил Петков. И до момента в който той подпираше парапета, те гонеха пудела “, съобщи още ораторът.

„ Вкараха страната в най-тежките рецесии – политическа и икономическа. Аз съм сигурен, че ще ги надживеем политически “, приключи той под бурните овации на залата.

Само ние с нашия водач Бойко Борисов можем да преодолеем рецесиите, сподели от своя страна Андрей Ковачев.

„ Победа на 9 юни и на европейските избори, и на изборите за народен парламент “, надъха залата Ковачев.

Думата получи Андрей Новаков. „ На 9 юни следва борбата за България, която ние би трябвало да спечелим! “, изрично съобщи Новаков. Той означи, че през последните 3 години се следи липса на национална горделивост, изключително в подтекста на външната политика.

„ За три години ни връхлетяха неща, които не сме си и представяли, че могат да се случат – война, коронавирус, бежанска рецесия, инфлация… “, разказа той обстановката в Европа през последните 3 години.

Залата избухна във възгласи „ Бойко, Бойко “, и „ Победа “. Самият Борисов пък поправи Новаков, че България е получила 2,250 милиарда евро от Европейски Съюз.

„ Ние сме тези, които направихме по този начин, че България да е подготвена за Шенген. Ние не разясняваме рецесии, ние решаваме рецесии. Най-силни сме, когато сме дружно “, отсече Андрей Новаков.

На трибуната излезе Владислав Горанов. „ Точно преди 30 години в ресторант „ Будапеща “ изпращах междинното си обучение. Това не е регулярна среща, а предизборна. Събраха се някъде скрито по ъглите и използваха неопитността на Румен Радев, с цел да вдигнат пестник по времето, когато страната влезе в Европейския банков съюз. Кризата, която стартира тогава, към момента не е завършила “, сподели той. И регистрира, че за три години от страна, претендент за еврозоната, сме станали една посредствена страна. Припомни, че в този момент автомагистрала „ Хемус “ е щяла към този момент да е до Велико Търново.

„ Не знам от кое място Радев ги откри тези младежи. Всъщност, Асен е колкото мен, единствено че няма три деца. Държавата не е място за учене “, сподели Горанов. Той призна, че след 9 юни пред ГЕРБ стоят значимите въпроси с поправянето на страната.

„ Те ни изгубиха времето. Три години от живота ни отиде. Нека да не позволяваме повече да ни губят времето, да бъдем рационални “, приключи Владислав Горанов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР