Септември София си осигури завръщане в елита в последния кръг

...
Септември София си осигури завръщане в елита в последния кръг
Коментари Харесай

Септември София се върна в елита, Марек е на бараж

Септември София си обезпечи завръщане в елита в последния кръг на втория ешелон. В него отборът на Ники Митов победи Черноморец Балчик с 3:0. Така Септември събра 64 точки и приключи на второ място в класирането.

Попаденията за столичани осъществиха Йордан Йорданов в 60-ата минута и Мартин Тошев 64-ата и 70-ата минути. Успехът бе втори следващ за столичани.

Първенецът във Втора лига се наложи над Спартак Плевен с 2:0 като хазаин. Головете вкараха Александър Цветков в 27-ата и на Ахмед Ахмедов в 71-ата минута.

Марек приключи 0:0 против Струмска популярност и зае третата позиция. Тя отрежда на тима присъединяване в баража за промоция в елита. Тимът от Дупница ще се изправи против 14-ия в крайното нареждане в Първа лига – някой всред Пирин, Хебър или Ботев Враца. Баражът ще се организира на 30 май от 19:00 часа.

Черноморец Бургас, Черноморец Балчик, Марица Пловдив и Бдин Видин останаха на последните четири места в класирането във Втора лига. Така през идващия сезон те ще бъдат част от третия ешелон.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР