В Германия темата за полицейско насилие срещу различни етнически групи

...
В Германия темата за полицейско насилие срещу различни етнически групи
Коментари Харесай

И в Германия почна да се говори за местни случаи Джордж Флойд

В Германия тематиката за полицейско принуждение против разнообразни етнически групи стана отново настояща. Този понеделник беше пуснато видео, записано на 8 август в немския град Мулхайм ан дер Рур, на което се вижда млад мъж от турски генезис, подложен на принудителен арест от локалната полиция. Семейството на младия мъж подаде публична тъжба за полицейско принуждение, написа БГНЕС.
В диалог пред Анадолската организация майката на задържания юноша, Фатма Гок, съобщи, че полицията е пристигнала на местопроизшествието заради погрешно паркиран автомобил.
" Дойде камион, на който да натоварят колата ни, само че брачният партньор ми се опитваше да ги убеди да я изоставен и че ще заплати санкцията. Шофьорът на камиона се съгласи, само че в това време двама служители на реда спореха със синовете ми ", споделя майката. След това, твърди тя, служителите на реда повалили брачна половинка ѝ и едно от децата им на земята и сложили коленете си на врата на сина ѝ за съвсем 10 минути.
 Чикаго със съществени ограничавания поради взрив на протести и грабежи (ВИДЕО) Чикаго със съществени ограничавания поради взрив на протести и грабежи (ВИДЕО)
Полицията в Чикаго ще ограничи достъпа до центъра на града след следващата нощ на принуждение и грабежи, съобщи БГНЕС. Looter uses vehic...
В този миг се сетих за случая с и виках на полицията, че ще убият сина ми, сподели госпожа Гок, като благодари на чиновниците на Генералното консулство на Турция, които ги посетили незабавно след случая.
Това принуждение е неприемливо, акцентира майката във връзка случая и добави, че са подали тъжба против участващите служители на реда.
Подобен клип е записан в град Дюселдорф на 15 август. В 15-секундното видео може да се види служител на реда, който слага коляното си на врата на мъж, до момента в който хората на местопроизшествието викаха към него да го освободи. Властите обявиха, че случаят е разследван за вероятно нарушаване на полицията.

This video recording is very reminiscent of the arrest of George Floyd in the USA - but this time the scene is in Germany, more precisely in Düsseldorf.
— Xy5Z89
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР