В двореца Холирудхаус – официална резиденция на британските монарси в

...
В двореца Холирудхаус – официална резиденция на британските монарси в
Коментари Харесай

Меган и Хари лично разказват за атмосферата на сватбата си

В двореца Холирудхаус – публична резиденция на английските монарси в Шотландия, ситуирана в Единбург се откри галерия, отдадена на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари „ Кралската женитба: Херцог и херцогиня Съсекс “.

Специално за експозицията Меган и Хари персонално са записали аудиогид, в който описват за сватбата, споделят усещания и разкриват дребни елементи от тържеството, оповестява сп. People. Благодарение на аудио гида посетителите имат опция оптимално да се приближат до атмосферата на тържеството, за която описват самите младоженци.

Главните експонати в изложбата са сватбената рокля на Меган, основана от Клер Уайт Келър от Givenchy, тиара, подарена на Меган от Елизабет Втора и костюм на младоженеца, който е парадна униформа от Кралската дворцова конница, ушита от лондонското ателие Savile Row.

В аудиосправочника при избора на костюмите принц Хари разяснява: „ Избрах този костюм за младоженеца, с позволение на баба ми и мисля, че това е една от най-красивите кавалерийски униформи. Много съм благополучен, че имах опцията да я нося в този ден “.

Сватбата на Меган и Хари се състоя на 19 май 2018 година На първата година от сватбата херцогът на Съсекс подари на брачната половинка си пръстен, който се назовава eternity ring (пръстен на вечността) и символизира безкрайната обич.

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР