В деня на един от най-светлите християнски празници Благовещение, носителката

...
В деня на един от най-светлите християнски празници Благовещение, носителката
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова запали светлинката на доброто на Благовещение

В деня на един от най-светлите християнски празници Благовещение, носителката на купата Мисис България Роксана Кирилова още веднъж отвори сърцето си за положителни каузи.

Тя подари средства за топъл обяд на 100 души от  Дома за възрастни с умствена назадничавост в с. Подгумер.  Както постоянно, по време на благотворителни събития, до нея бе синът й Марк, ученик на италианския колеж.

В последните години Роксана Кирилова е посветила огромна част от времето си за разнообразни благотворителни начинания, и за нея това се трансформира в изключителна привилегия, а освен акция за привличане на медиен интерес. Именно в отговорност, съпричастност и състрадателност желае да възпита и сина си.

Бизнесдамата на годината в категория “Благотворителност ” беседва с краткотрайно изпълняващия длъжността шеф на Дома за възрастни хора с умствена назадничавост за проблемите на дома, за положението на хората настанени в него. Роксана се срещна и с част от пребиваващите в общественото заведение и беседва с тях, въпреки и на разстояние поради тежката конюнктура обвързвана с ковид. Съмишленици в положителното дело на Роксана бяха „ Фондация „ Благодарител ”.



„ Срещата ми с тези хора бе извънредно прочувствена. Все още съм под въздействието на диалозите си с тях. Те също са нечий родители и имат потребност да почувстват топлината от грижата на близко създание. Психическото им положение не ги прави по-различни от нас, повярвайте ми. Те имат потребност от обич, от схващане и отношение. Емоции, които ти дават светлина по пътя и вяра в бъдещето, че посредством силата на любовта и отдадеността ние дружно можем да създадем един по-добър заобикалящ ни свят. Всеки се е родил със своята орис, всеки от нас води лична борба за което ние не би трябвало да съдим, а да одобряваме отсрещния “, “, споделя разгорещено Роксана Кирилова и добавя: „ БлагоДаря на Биляна Тодорова  и Тихомир Тодоров от Фондация „ БлагаДарител ”, че подготвиха храната за хората от вкъщи и дружно с моя наследник я доставихме там, където бе посрещната с признателност.

Името на Роксана Кирилова се свързва с доста благотворителни начинания.

Красавицата не пропуща акциите на Фондация ”Мечта за дете ”,  взела участие е в първата благотворителна самодейност на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в  благотворителната идея „ Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча ”, Роксана Кирилова се разписа и в акцията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни артикули и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си  вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многочислени дарове.  Участва в най-голямото благотворително спортно събитие в поддръжка на пациенти с рак на гърдата в Европа –  Race for the Cure.

Заедно с Детско-юношеската школа на ПФК “Славия София “, направиха подаяние за Детски дневен център „ Света Неделя “ за деца с увреждания в община Сандански. Съвсем скоро Мисис България Роксана Кирилова участва на събитие на Българска браншова асоциация „ Пътна сигурност ”, на което бяха връчени годишни награди за ”Принос в пътната сигурност ”. Роксана Кирилова е носителка е на премиите „ Business and Fashion Woman “ от „ Business & Fashion Awards “,  „ Бизнес дама на годината ” в категория  „ Благотворителност ” и др.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР