В близкото минало България имаше изградени традиции в земеделието, които

...
В близкото минало България имаше изградени традиции в земеделието, които
Коментари Харесай

Не Ви Е Минавало През Ум, Че България Има Зодия! Ето Коя Зодия Е Родината И Какво Ни Чака В Бъдеще!

В близкото минало България имаше построени обичаи в земеделието, които последователно ще стартират да се възраждат. Земята ни не е богата откъм запаси, само че има стратегическо място и прелестна природа.

Трудностите ни идват от Козирога

В науката за звездите Телецът се ръководи от Венера, а тя ни подарява както с красива природа, по този начин и с красиви хора. В същото време България е с асцендент Козирог. Какво значи асцендент? Асцендентът е знакът, който дава външния образ и темперамента на притежателя на хороскопа, без значение дали това е човек или страна. В астрологията знакът на Козирог се свързва с компликации, спънки, ограничавания и аскетизъм. При представителите на тази зодия триумфът постоянно идва доста постепенно, с цената на доста ограничения. В целия зодиак няма да намерите по-търпеливи от Козирозите. Това изяснява за какво нашата история е изпълнена с непрекъснати компликации, спънки и тествания. В митологията козата е настойчиво животно, което се катери към върха, с цел да откри прехранване. Планинският релеф на страната ни също е под знака на Козирога.

Когато се преглежда астрологична карта, централно въздействие имат шефовете на основните точки. В хороскопа на България това са: Венера, тъй като ръководи знака Телец, и Сатурн, тъй като ръководи знака Козирог. Ще имаме поради и още един незаобиколим фактор - планетата Плутон. Тя ръководи Скорпиона, само че ще прекара много време в бранша на Козирога.

Промяната в политиката идва с Плутон

Плутон влезе в знака Козирог през 2008 година и ще бъде там до края на 2024 година Той ще въздейства през един по-продължителен интервал върху обществено-политическите процеси у нас. Плутон ще се опита да отхвърли типичния консерватизъм на българина. Тази планета подклажда потребността от смяна и промяна. В астрологията тя носи признака на птицата Феникс, която възкръсва от пепелта. Така е и с Плутон. Той ще желае да промени статуквото и да построи нов ред с нови полезности, само че преди този момент ще би трябвало да си платим цената за това. Тази планета постоянно работи от вътрешната страна на открито. Това значи, че ще би трябвало първо да се променим ние самите, а след това да променяме реда и полезностите.

Към ситуацията на Плутон в знака Козирог ще прибавя още един астрологичен знак. Това е планетата Уран и нейното сегашно състояние. Най-общо казано, когато на небето се открият планети в противоположна или квадратна позиция - това основава напрежение. В момента Уран е в знака на Овена и прави към Плутон ъгъл от 90 градуса. Това опълчване на Плутон и Уран ще стане по-осезаемо през април, тъй като тогава ъгълът ще бъде прецизен. Тези две планети имат несходство в характерите по сред си. Едната е бърза и прави измененията на външен проект, а другата е мудна и изисква вътрешен катарзис. Това ще слага българите в неизгодно състояние, тъй като настройка на Уран и Плутон ще подклажда публичното неодобрение и е допустимо да се стигне до ексцесии. В квадратурата силите на двете небесни тела се блокират взаимно и създават боязън и неустановеност. През новата година ще нараства желанието за смяна на досегашното състояние. За страдание двете планети не търпят взаимни отстъпки, а ще предизвикат битка и протест. Ще стартира да бълбука мощна сила от революционни импулси против изменчивите политически структури.

Април е сериозният месец

Месец април е изключително нагорещен, тъй като на небето Марс ще се причисли към Уран и неговата жадност за гражданска война. Богът на войната носи със себе си мощна воля, само че и експанзия. Той би могъл да бъде колкото пореден и насочен към задачата, толкоз и припрян и нервозен.

Луната в хороскопа на България се намира в края на знака Скорпион, а негов шеф е небезизвестният Плутон. В мунданната астрология Луната въплъщава народа, а нейното състояние дава неговите характерности. Знакът на Скорпиона се свързва с тайните учения и окултните кръгове. Това е едно от обясненията за какво българинът, когато желае да научи нещо, не отваря учебника, а отива при вещател.

Управителят на Скорпиона Плутон има още една основна характерност - секрети служби и проведена престъпност. Тук няма потребност от никакви по-нататъшни пояснения за българската държавна сигурност и каналите за опиати за цяла Западна Европа.

От октомври на 2012 година Сатурн е в знака Скорпион. Неговото въздействие там беше до 18 септември 2015 година. Така че плутоновият акцент и нуждата от духовна промяна е много мощна на всички равнища. Сатурн, от една страна, подтиква към смяна в структурата и упоритостите, а въпреки това, ситуацията му в бранша на Скорпиона постанова потребността от презареждане на духовните и физическите вътрешни сили.

Кармата ни е управниците да работят за себе си, не за страната

В мунданната астрология Сатурн се свързва с държавните политики и цели. Кармата на България е, че вместо ръководещите да работят за народа и неговата сигурност, те обслужват свои и непознати ползи. Планетата Сатурн символизира отговорност към по-нисшестоящите, а тъкмо това не се случва на хората. За страдание хората се оправят всеки както може. Ново струпване на безнаказаност води до заплащането на доста висока цена от всички - както ръководещи, по този начин и жители.
etargetAllowOtherCheck=!0;
Народът ни ще реализира повече за личното си благоденствие, в случай че не е толкоз злобен и сериозен. Ако персоналната самодейност бъде подкрепяна, това ще ускори увереността и отговорността ни и ще даде нов подтик към смяна на йерархията.

Големите планети си остават в същите зодиакалните знаци и по този метод главните линии, диктувани от тях, ще се запазят.

Финансови ограничавания

В тази спорна обстановка планетата на закона и реда Сатурн ще ни подлага на тествания. Тя ще основава ограничавания във финансовата система, която така и така има усложнения поради трудносъбираемите заеми. Сатурн ще оказва напън върху кредитната активност в България, а и по целия свят. Все повече хора и компании ще имат компликации да обслужват отговорностите си поради ниските приходи.

Държавата отново ще е в дефицит на средства

Това ще окаже въздействие на обществените фондове и страната ще има съществени усложнения, с цел да изплаща обществените си отговорности. Парите за пенсии и помощи няма да доближават и това ще се усети сензитивно в края на новата година. Когато приказваме за придвижването на Сатурн в Скорпион, няма по какъв начин да не видим, че страната ще се опита да ускори контрола си над дребния и междинния бизнес за сметка на огромния. Сатурн ще диктува и още едно, второ деяние - усилването на въздействието на полицията, тайните служби, секретните отдели и проведената престъпност. Чистачът на кармата Сатурн ще укрепи престижа на публичните и синдикалните организации. Гражданските сдружения и асоциациите ще се трансформират и задействат. Общественото пространство ще се отсее от ненужното и неефективното през този интервал.

Автор: НИКОЛЕТА БОГДАНОВА
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР