Музиката на певеца и текстописец Хюи Луис премина от хартия

...
Музиката на певеца и текстописец Хюи Луис премина от хартия
Коментари Харесай

Хюи Луис за пренасянето на музиката си на Бродуей в „Сърцето на рокендрола“

Музиката на артиста и текстописец Хюи Луис мина от хартия към сцената на Бродуей в новия мюзикъл „ Сърцето на рока и Ролка. " Действието се развива през 80-те години на предишния век и включва някои от най-големите шлагери на Люис, в това число „ Вярваш ли в любовта “, „ Хип да бъде квадратен “ и „ Ако е това “.

Луис показа, че това е негово комшия, фен на музикалния спектакъл, който предложи на шурей си Тайлър Мичъл, кино продуцент, да основат мюзикъл по музиката на Луис. Девет години и 27 чернови по-късно се образува " The Heart of Rock and Roll ".

Луис, който управлява групата Huey Lewis and the News, изрази учудването си, че вижда песните му да оживяват на сцената. Той призна заслугите на креативния екип, в това число  Джонатан А. Ейбрамс,  Тайлър Мичъл и Хънтър Арнолд, дружно с актьорския състав, за техните старания.

Болестта на Мениер — проблем с вътрешното ухо, който може да аргументи загуба на слуха и световъртеж, съгласно Клиника Майо — Люис, който загуби част от слуха си пора...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР