В българския политически живот наблюдаваме трудно прогнозируема ситуация, сложна и

...
В българския политически живот наблюдаваме трудно прогнозируема ситуация, сложна и
Коментари Харесай

Премиерът зове депутатите: Намерете време за актуализацията на бюджета

В българския политически живот следим мъчно прогнозируема обстановка, комплицирана и за специалистите. Това съобщи при започване на днешното държавно съвещание служебният министър-председател Стефан Янев.

" Притеснява ни, че тази обстановка може да има отрицателно въздействие върху стабилността в страната. Всичко това води до нестабилност и непредвидимост в политическата среда ", означи той.

" Отправям апел към депутатите да намерят време да дебатират нуждата от актуализация на бюджета - на НЗОК и на Общественото обезпечаване. Без такава актуализация през идващите месеци ще бъде доста мъчно както за задаващата се здравна рецесия, по този начин и да се поставят тези ограничения на страната, нужни за бизнеса, по този начин и във връзка с обществената система ", посочи служебният министър председател.

" За да избегнем напрежение през есента, дано народните представители да си спомнят какви са желанията на хората, които са ги изпратили там и най-много желанието им за предвидимост ", добави Янев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР