ВАШИНГТОН (АП) — Световната програма по храните на ООН заяви

...
ВАШИНГТОН (АП) — Световната програма по храните на ООН заяви
Коментари Харесай

Агенцията на ООН по храните предупреждава, че новият морски път на САЩ за помощта за Газа може да се провали, освен ако условията не се подобрят

ВАШИНГТОН (АП) — Световната стратегия по храните на Организация на обединените нации съобщи във вторник, че новият план за пристан на Съединени американски щати за 320 милиона $ за доставка на помощ за Газа може се провалят, в случай че Израел не стартира да обезпечава изискванията, от които филантропичните групи се нуждаят, с цел да работят безвредно, откакто безредно изстрелване приключи с ограбена огромна част от помощта и един погубен палестинец.

Доставките от кея бяха спрени в неделя след съботния ескорт с помощ не съумя да доближи до хранилища в Газа, както беше планувано, сподели WFP. Първите 10 камиона бяха влезнали през кея в петък.

Агенцията на Организация на обединените нации в този момент преоценява логистиката и ограниченията за сигурност и търси различни направления в Газа, сподели представителят Абир Етефа. WFP работи с Американската организация за интернационално развиване, с цел да координира доставката на храна от новия американски маршрут.

Нито един от 11-те филантропични камиона, които напуснаха новоинсталирания док на плаж в Газа, не стигна до склад както беше планувано в с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР