Управляват ни мошеници, с които няма бъдеще в държавата няма

...
Управляват ни мошеници, с които няма бъдеще в държавата няма
Коментари Харесай

Възраждане пак иска оставката на кабинета

Управляват ни мошеници, с които няма бъдеще в страната няма и за които българите са суровинен придатък към следващата скица за бързи пари . Управляват ни хора, които се интересуват от днешната облага, а децата на страната са им изцяло безразлични. Това мнение изрази депутатът от " Възраждане " Искра Михайлова в декларация от трибуната на Народното събрание.

През целия преход стопанската система бе унищожавана, предприятията бяха нарязани на скрап, а българите напуснаха страната. Остана ли някои, който да застане на пътя на разрушението? От нас зависи, уточни тя.

Михайлова прикани ръководещите да не подценят българския народ. " Възраждане " предупреждавали редовно ръководещото болшинство, че в случай че не се съобразят с ползите на хората няма да стигнат надалеч. Водихме договаряния непрекъснато, с цел да се реализира единение в съблюдаване на енергийния суверенитет, само че на хартия, разочарована е Михайлова.

Тя уточни, че през днешния ден, а на следващия ден има митинг миньорите и енергетиците, които желаят да не се затварят въглищните централи до 2038 година " Вие бяхте спуснати по случайност и следва да се сблъскате с всички последици от това. В идващите дни на жълтите павета ще видите хората, които нямаше да видите в никакъв случай, тъй като не се интересувате от тях и от ориста на България. Вашата надменност ще ви изправи да отговаряте пред българския народ и съдът на историята. Време е да си ходите, оставка ", настоя Михайлова.
 Костадинов желае оставката на кабинета
Костадинов желае оставката на кабинета

Възраждане брани от трибуната на Народно събрание независимостта и суверенитета на страната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР