Управителният съвет на Българска Браншова Камара „Пътища“ (ББКП) свиква трети

...
Управителният съвет на Българска Браншова Камара „Пътища“ (ББКП) свиква трети
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ! Пътните строители се вдигат на нов протест срещу служебния кабинет: Писахме на Радев, на Янев - резултат няма

Управителният съвет на Българска Браншова Камара „ Пътища “ (ББКП) привиква трети народен митинг поради неизплатените финансови средства. Той ще се организира на следващия ден заран в 8:30 ч. пред постройката на Министерството на районното развиване (МРРБ).

От сектора разясняват, че пет месеца търси опция за разговор с държавните институции, поради пренебрегването на настоящите, контракти за настоящ ремонт и поддръжка на републиканска пътна мрежа. Те са безапелационни, че договорите им са " изцяло законни " и не схващат бездействието на властта.

" Изразихме позицията си по време на два Национални митинга, организирахме срещи с Румен Радев, както и с министър-председателя Стефан Янев. Участвахме в основана от премиера работна група, с цел да намерим уместно решение на зародилата обстановка, само че резултат до този миг няма. УС на ББКП изиска през миналата седмица нова среща с министър-председателя, само че до такава по този начин и не се стигна. През всичкото това време принципалът по договорите ни с Агенция „ Пътна инфраструктура “ в лицето на министъра на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова нехаеше и демонстративно подцени желанието ни за разговор ", се споделя в позиция на ББКП.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР