Само идиот или политически труп като Киро може да се

...
Само идиот или политически труп като Киро може да се
Коментари Харесай

Бареков гневно: Киро е позор. Лъже за евтиния газ, за да оправдае националното си предателство

Само глупак или политически мъртвец като Киро може да се опита да ни върже на кукичката с на ниска цена полутечен газ от Америка против ветото за Северна Македония.

Никой в Съединени американски щати не му е обещавал нищо, Киро лъже, както постоянно, с цел да оправдае националното си изменничество, което готви. Шарани за гола кука към този момент не останаха за кирчовата въдичка. Дори наивниците схванаха какъв лъжец е Кирчо по опразнените си джобове. Щатите не са му длъжни с нищо, тъй като той е поел ангажимент за ветото за Северна Македония още преди да го конфигурират като мъпет от кукленото шоу на власт.

Няма по какъв начин през юни да пристигна на ниска цена газ по море от Мексиканския залив от 10 000 километра. Не са издигнати газови танкери - 5 години, няма инфраструктура - още пет години, няма рандеман - още 10 години.
свързани новини51281на 09.05.2022
Киро Петков е измамник, Киро е срам, за #ПростоТоКиро #ОСТАВКА, съд и затвор. Овчите глави, въпреки и бавничко, към този момент увряха. Дори балъците се озъртат за нови месии и свежи политически шмекери.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР