От самото съставяне на това заявявам, че то беше докарано

...
От самото съставяне на това заявявам, че то беше докарано
Коментари Харесай

Юристът Любомир Талев: Това ляволиберално правителство беше докарано на власт от външни сили с две задачи. Готви се национално предателство

От самото сформиране на това декларирам, че то беше докарано на власт от външни сили с две задания, които ръководството на ГЕРБ и Обединените патриоти отхвърли да извърши: прокарването в българското законодателство под някаква форма на оповестената от Конституционен съд за противоречаща на Конституцията Истанбулска спогодба и допускането на Република Северна Македония в Европейски Съюз без да са решени историческите и езикови разногласия и без да са прекратени закононарушенията от ненавист против България и македонските жители с българско национално съзнание.

По първата тематика скоро ще забележим импортирани в Народното събрание законопроекти. По втората интензивността на държавното управление и персонално на Премиера Кирил Петков (ПКП) не е престанала. Скорошната среща на водачите на страните от Балканския полуостров, инициирана от ПКП, диалозите от която не бяха направени притежание на публиката, само че скопски публицисти изнесоха информация, че на нея е обсъждано определянето на дата за отдръпване на ветото на България върху еврочленството на РСМ, го удостоверява.
свързани новини38546на 22.03.202292821на 11.02.2022
В напреднал етап е подготовката на национално изменничество от страна на ляво-либералното на ПКП, в нарушаване на Рамковата позиция, гласувана от националното заседание, и на волята на над 70% от българския народ съгласно устойчивите резултати от социологическите изследвания през последните години. Тези хора обаче са потвърдили, че Конституцията, законът и националната воля не ги вълнуват изключително, когато имат да извършват предоставените им поръчки. От нас зависи да не позволяваме това да се случи!

Юристът Любомир Талев, Facebook

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР