В Деня на лъжата от партия ГЕРБ публикуваха топ 10

...
В Деня на лъжата от партия ГЕРБ публикуваха топ 10
Коментари Харесай

Топ 10 на лъжите на Кирил Петков

В Деня на лъжата от партия ГЕРБ разгласиха топ 10 на лъжите на Кирил Петков.

Ето кои са те:

10. Кирил Петков е бил канадски жител, когато е назначен за министър на стопанската система, реши Конституционният съд. Но все пак е подал декларация с погрешно наличие и президентът е подписал указа за назначението му в прорез с Конституцията

9. С инхаус процедурите изтичаха милиарди и считаме тази процедура да бъде спряна на 100%, съобщи Петков. Но малко по-късно министърът на районното министерство Гроздан Караджов го опроверга, като разгласи, че е било позволено на АПИ да се разплати с 26 млн. лева по инхаус поръчки.

8. Петков разгласи, че имунизацията против COVID-19 ще стане приоритет, само че това по този начин и не се сбъдна. Ваксинацията тотално замря.

7. Петков съобщи, че новият бюджет е доста изискан и няма хора под линията на беднотия. Но малко по-късно КНСБ разгласи, че всеки пети у нас е под линията на беднотия.

6. Премиерът разгласи, че оттук-нататък политическите назначения и назначения, които не са свързани с професионалната характерност, няма да се вършат. Веднага по-късно стана ясно, че брачната половинка на министър Даниел Лорер оглавява по шуробаджанашки метод кабинета на Асен Василев. Стана ясно и това, че оперен артист и правист ще са новите шефове на тотото.

5. Петков гръмко разгласи след ареста на Бойко Борисов, че дейностите на Министерство на вътрешните работи са посочили, че в България никой не е над закона. С което излъга, защото той самият се сложи над Конституцията, нарушавайки я с непознатото си поданство и лъжейки, че няма двойно поданство. ЕНП пък разгласи, че задържането на Борисов е незаконно.

4. В Брюксел министър-председателят разгласи, че България милее най-вече за Украйна. Но се оказа, че единствено България и Унгария не дават военна помощ за Украйна.

3. Петков разгласи, че има една линия, отвън която не е десен човек и че не е ОК 42 на 100 от пенсионерите да са под линията на беднотия. Но Мика Зайкова се възмути с думите: Как по този начин министърът на труда и неговите подчинени в Национален осигурителен институт не видяха и в действителност ощетиха най-най-най бедните.

2. Петков и Василев оповестиха, че няма да подвигат налози, а ще ги събират. Но депутатите одобриха нарастване на оптималния застрахователен приход и от 1 април той стана 3400 лева

1. Кирил Петков бе изобличен от министър Везиева за празния язовир " Пазар дере ", за който самият той повдигна въпрос. Изтече информация, че данните от Разузнавателна служба на Великобритания водят към съществени подозрения, че язовирът е източен единствено за фотосите на Петков и водата е изпусната поради клипа.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР