Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото

...
Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото
Коментари Харесай

Кой просълзи шеф Ангелов

Говори участник от звездния тим в шести сезон на горещото кулинарно риалити

Тома, като участник от звездния тим в шести сезон на горещото кулинарно риалити Hells Kitchen, споделя какво е чувството да си част от кулинарната конкуренция под зоркия взор на началник Ангелов.

„ В Hells Kitchen e доста занимателно и доста одобрявам сътрудниците си от златния тим. Ние сме девет, само че десетият състезател при нас – моята китара оказва голямо въздействие върху всички. Аз съм музикант и в случай че я няма музиката към мен, не се усещам пълностоен. Музиката е нещото, което ме държи. Идеята ми да вкарам китарата в предаването беше доста готина, а и началник Ангелов неведнъж е споделял, че ни слуша до момента в който си свирим в общата стая и даже показа, че на няколко пъти се е просълзявал. Защото ние си свирим златни български песни, несъмнено “, споделя Тома в ефира на Нова.

Най-добрия рок песец измежду кулинарите споделя още за това по какъв начин една българска ария е на път да влезе във филм на Куентин Тарантино. " Когато с моя екип миксирахме новата ми ария " Белези ", Николай Бакалов изпрати парчето на своя другар Гари Буржоа, един от най-големите кино саунд инженери. Той участва и в гилдията, която прави оценка филмите за " Оскарите ". Той доста хареса парчето и даде концепцията парчето да замине към Куентин Тарантино, тъй като те дружно вършат новият му филм. Той към този момент го е чул и се надяваме да го оцени, само че в момента новият план се пази в изключителна загадка и още нямаме противоположна връзка. За момента не мога да споделя нищо, само че се веселя, че сме стигнали дотук ", безапелационен е Тома.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР