Принцеса Кейт е направила стъпка в правилната посока“ в борбата

...
Принцеса Кейт е направила стъпка в правилната посока“ в борбата
Коментари Харесай

„Спокойно“ времето, прекарано извън дома на принц Уилям, показва напредъка на Кейт Мидълтън, казва експерт

Принцеса Кейт е направила стъпка „ в вярната посока “ в битката си с рака, съдейки по тялото на принц Уилям език, сподели кралски специалист.

Престолонаследникът беше на пътешестване до Корнуол, където се срещна с няколко членове на обществеността, които желаеха да го поздравят. Официалното посещаване включваше и нощувка, защото продължи два дни. Но тази нощ беше първата му, откогато брачната половинка Кейт разкри диагнозата си за потрес във видео през март. И съгласно специалисти престоят на принца демонстрира, че брачната половинка му напредва, до момента в който продължава да се възвръща от заболяването.

Кралският коментатор Джени Бонд сподели за OK!: „ Страхотна вест, че Уилям се усеща задоволително спокоен, с цел да остане настрани за една нощ. Не се колебая, че родителите на Катрин ще останат при нея, само че даже и по този начин това би трябвало да е стъпка в вярната посока. Да се ​​​​надяваме, че Катрин се усеща по-силна всеки ден и защото слънцето към този момент грее, тя ще може да се наслаждения на страхотното намерено, което за нея постоянно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР