Това може да изглежда като странен проблем, така че имайте

...
Това може да изглежда като странен проблем, така че имайте
Коментари Харесай

„Фобията от краката на съпруга ми отново ще развали празника ни“

Това може да наподобява като чудноват проблем, тъй че имайте самообладание. Планирам да отида на отмора със брачна половинка си идващия месец и към този момент се опасявам от това, тъй като последното пътешестване, на което бяхме, беше просто извънредно.

Съпругът ми не обича да се изтезавам празник. Не го разбирам, само че той в действителност въобще не е удовлетворен, в случай че нося сандали или джапанки и даже на басейна не би трябвало да подвигам краката си, с цел да демонстрирам стъпалата си.

Аз съм на 45 години и мисля, че краката ми наподобяват задоволително красиви. На отмора съм, за бога, и желая да се усещам спокоен и да се разхождам необут или да излизам вечер с хубави сандали. Честно казано, свободата да нося по-малко в топъл климат е едно от обичаните ми неща на отмора.

Какво мога да кажа на брачна половинка си за това? Наистина не желая в никакъв случай повече да стене за това на отмора, тъй като ще ме подлуди и ще си прекараме неприятно. Излишно е да споделям, че той държи на маратонки и чорапи, когато сме в чужбина.

Колийн споделя

Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР