Джорджи Портър беше оставена в сълзи, когато разкри плановете си

...
Джорджи Портър беше оставена в сълзи, когато разкри плановете си
Коментари Харесай

Джорджи Портър в сълзи, докато споделя планове за бебе след сърцераздирателен спонтанен аборт

Джорджи Портър беше оставена в сълзи, когато разкри проектите си да има повече деца след опустошителния й импровизиран аборт.

Бившата Холиоукс актрисата, която е известна с ролята си на Тереза ​​Маккуин в телевизионния сериал на Channel 4, се надява да има повече деца, макар големия риск. Тя разгорещено показа, че е била бременна с четиризнаци през 2021 година И въпреки всичко на 14 седмици звездата от сапунени сериали остана с разрушено сърце, когато изроди четирите си бебета.

Беше „ пропуснат импровизиран аборт “, когато бебетата към този момент не са живи, само че майката не изпитва никакви признаци. Джорджи посрещна сина си Форест през декември 2022 година, откакто забременя осем месеца след загубата на четиризнаците си. Сега тя разкри, че обезверено желае да има още деца.

Годеникът й Оли Пиотровски се колебае по отношение на концепцията, защото се тормози, че бременността ще бъде високорискова. „ За мен, когато приказваме за бебета, аз съм като „ да, дано “. Но Оливър, това е малко по-убедителна тематика, защ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР