Всички обичаме кучета и всички дами (и не само) обичаме

...
Всички обичаме кучета и всички дами (и не само) обичаме
Коментари Харесай

Секси мъже + сладки кучета - профилът, който всяка жена трябва да следва

Всички обичаме кучета и всички дами (и не само) обичаме горещи момчета - ето за какво всеки би трябвало да отдели известно време да прегледа акаунта Hot Dudes With Dogs в Instagram, който включва фотография след фотография на секси момчета, гушкащи се с очарователни кучета.

И както подсказва името на профила, наличието е тъкмо такова, каквото чакаме. С над 420 000 почитатели, акаунът твърди, че прелестните момчета на фрагментите " ще ни накарат да се лигавим повече от най-хубавия другар на индивида ". И са безусловно прави.

Докато някои фотоси се избират на инцидентен принцип, всички момчета имат опция да изпратят свои лични фрагменти с вярата да бъдат качени на страницата.

Като опция можем просто да пуснем фотография с хаштага #hotdudeswithdogs в Instagram, само че по този начин вероятността изображението ни да бъде пропуснато е по-голяма. Въпреки това, доста момчета са попаднали на страницата и фотосите им са извънредно харесвани, разтуптявайки сърцата освен на феновете на кучета, само че на тези на красивите мъже.

Представяме една къса селекция, която предизвика нашия интерес на първо четене, само че молим по-обстойно да бъде прегледан профилът, тъй като има в действителност положителни попадения.

Този мъж и най-хубавият му другар са много добра двойка

Наистина ни се желае да бяхме на мястото на това куче.

Не, по-добре на тяхно.

Коя дама не завижда на този френски булдог сега?

Не бихме отказали да поноси и нас.

Да, този благ юноша -също.

В интерес на истината, тотално забравихме какво правехме преди да стартираме да превъртаме този Instagram, тъй че е извънредно време да ви оставим в ръцете и лапите на тези момчета.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР