Украйна отчита значителен напредък в доставките на оръжие от чужбина,

...
Украйна отчита значителен напредък в доставките на оръжие от чужбина,
Коментари Харесай

Украйна съобщава за значителен напредък в доставките на оръжие от чужбина

Украйна регистрира " забележителен прогрес " в доставките на оръжие от чужбина, което ще бъде „ изненада “ за руснаците, съобщи министърът на защитата на страната Олексий Резников във Фейсбук.

„ Поради големите загуби, понесени от съперника, интензивността на военните дейности краткотрайно е намаляла, само че съветските нашественици се пробват да концентрират сили и средства за нова вълна от офанзиви - преди всичко - в Киев, Харков, Чернигов и Николаев ", написа министърът.

По думите му държавното управление в Киев употребява всяка минута, с цел да укрепи отбранителните качества на страната.
https://www.clubz.bg/uploads/2022/03/Разников март 2022 Туитър.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 700 " height= " 466 " /> Олексий Резников. Снимка Туитър

" Няма да разясня доставката на оръжие и муниции – това е внимателен миг. Нека врагът бъде сюрпризиран. Знайте, че има забележителен прогрес ", споделя още Резников.

По думите му дейностите на украинската артилерия в Николаевска област, както и контраатаките на украинските бранители на Харков и Луганск ще " влязат в учебниците " по военно дело.

Резников признава превъзходството на руснаците по море и във въздуха, само че е уверен, че съветските мъже и младежи " ще стартират да се крият на територията на Руската федерация, с цел да не бъдат изпратени на война в Украйна ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР