Украинският посланик в САЩ съобщи, че Русия е използвала вакуумна

...
Украинският посланик в САЩ съобщи, че Русия е използвала вакуумна
Коментари Харесай

Украинският посланик в САЩ: Русия използва вакуумна бомба

Украинският дипломат в Съединени американски щати заяви, че Русия е употребила вакуумна бомба в понеделник, съобщи „ Ройтерс ”.

„ Днес те използваха вакуумна бомба, която е неразрешена с Женевската спогодба ”, съобщи Оксана Маркарова.

Украинската дипломатка означи, че Украйна работи интензивно с държавното управление на американския президент Джо Байдън и с американския Конгрес, с цел да може да се снабди с повече оръжие и по-строги наказания против Русия. " Те би трябвало да си платят, да платят тежка цена ", посочи Маркарова пред публицисти след срещата с конгресмените, заяви Българска телеграфна агенция.

Междувременно стана ясно, че Съединени американски щати считат, че към този момент „ няма причина за смяна “ на американските нива на нуклеарна подготвеност, съобщи Белият дом, откакто съветският президент Владимир Путин сложи в нараснала подготвеност силите на Русия за нуклеарно въздържане. " Не сме трансформирали нашите нива на подготвеност и не сме трансформирали нашата оценка на този фронт, само че също по този начин е належащо да сме много далновидни за употребяваните от него закани ", сподели говорителката на Белия дом Джен Саки настрана в изявление за американска телевизия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР