Украинският министър на отбраната Олексий Резников заяви, че военното поражение

...
Украинският министър на отбраната Олексий Резников заяви, че военното поражение
Коментари Харесай

Украйна: Военното поражение на руските терористи е неизбежно

Украинският министър на защитата Олексий Резников съобщи, че военното проваляне на съветските терористи, които на 24 февруари започнаха пълномащабна непредизвикана война против Украйна, е неизбежно.

„ Използвайки стотици високоточни ракети против цивилни обекти на Украйна, държавата-агресор понижава способността си да поразява военни цели. Изводите са два: военното проваляне на Русия е неизбежно, и Русия е терористична страна “, съобщи Резников.

Руските терористи не престават да правят военни закононарушения против цивилното население на Украйна, като досега има събрани доказателства за 40 000, в това число убийството на 423 деца. Режимът на Владимир Путин лъже цинично, че в Украйна нападна единствено военни цели от стратегическо значение.

По случай 14 октомври, Денят на бранителите на Украйна, президентът Володимир Зеленски сподели: „ Благодарим на всички, които се бориха за Украйна в предишното. И на всички, които в този момент се борят за нея. На всички, които завоюваха тогава. И на всички, които сигурно ще завоюват в този момент. Ще победим по този начин, че да увенчаем с триумф битката на доста генерации от нашия народ. Хората, които постоянно са желали най-вече едно – свободата. За себе си. И за техните деца. Честит ден на бранителите на Украйна! “

Във видеообръщение Зеленски благодари на украинските бойци за това, че пазят родината си. Той посочи, че всичко, което е било отнето на Украйна, ще бъде върнато, и че нито един боец няма да бъде оставен в плен. " Изглежда, че сегашният зложелател е сборен облик на всички врагове на нашата държавност, с които сме се сблъсквали в предишното ", посочи украинският президент. " С успеха над врага ще дадем отговора си на всички, които са нахлували на земята ни. Това ще бъде победа за целия наш народ. Това ще бъде победа за Въоръжените сили на Украйна ", безапелационен бе Зеленски.

Demilitarization of russia.
By using hundreds of high-precision missiles against civilian objects of Ukraine, the aggressor state reduces its ability to strike the military targets. Two conclusions:
- russia's military defeat is inevitable;
- russia is a terrorist state.
— Oleksii Reznikov (@oleksiireznikov)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР