УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — Докато борбата за крайните позиции

...
УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — Докато борбата за крайните позиции
Коментари Харесай

Докато надпреварата за плейофите в Super Rugby Pacific продължава, изостаналите започват да правят равносметка

УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — Докато битката за крайните позиции в Super Rugby Pacific продължава в предпоследния кръг от постоянния сезон през уикенда, разклоненията към този момент са стартира за тимове, които не са съумели да стигнат до плейофите.

Нови Южен Уелс Варатахс, които са на последно място в класирането на шампионата със единствено две победи от 12 мача, уволниха старши треньора Дарън Коулман с една година да извършва своя тригодишен контракт.

И Роб Пени, старши треньорът на Крусейдърс, който също има връх 2-10 и чиито очаквания за плейофите евентуално ще приключат в събота в мач против първия place Blues, беше заставен да се извини, откакто употребява нецензурни думи, с цел да опише публицист, който сложи под въпрос върха му.

Забележката на Пени беше направена, когато напрегната конференция прекъсваше и до момента в който телевизионният микрофон, който носеше, беше към момента онлайн. Главният изпълнителен шеф на Crusaders, Колин Мейнзбридж, в началото отбрани Пени, само че по-късно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР