Водещият на Fox News Джеси Уотърс дърпа завесата на политическото

...
Водещият на Fox News Джеси Уотърс дърпа завесата на политическото
Коментари Харесай

ДЖЕСИ УОТЪРС: Посещението на Тръмп в Южен Бронкс подлудява елитите

Водещият на Fox News Джеси Уотърс дърпа завесата на „ политическото въстание “, което се следи в цялата нация като някогашен президент Тръмп наподобява изпреварва президента Байдън в няколко анкети за 2024 година в „ Джеси Уотърс праймтайм “.

ДЖЕСИ УОТЪРС: Това, което гледате, е политическо въстание в тази страна против класа хора, които не са създали нищо, с изключение на да приказват с вас, в случай че въобще приказват с вас. Това е, което нашите бащи-основатели биха нарекли народна власт, обичаната дума на елитите. Но когато елитите споделят народна власт, [Мартин] Гури споделя, че това, което имат поради, е тяхната народна власт. Демокрацията съществува единствено когато те са на власт.

Елитите са толкоз отвратени и застрашени от популизма, че даже не смеят да го разискват. Тя би трябвало да бъде изтребена от политическия пейзаж. Популизмът би трябвало да бъде криминализиран. Ето за какво те употребяват, с цел да натъпчат Тръмп в ледник, да го държат на лед, преди да се опитат да го хвърлят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР