За първи път наяве излиза кой е мъжът до бившата

...
За първи път наяве излиза кой е мъжът до бившата
Коментари Харесай

Бившата жена на Блатечки залюби грък

За първи път нескрито излиза кой е мъжът до някогашната жена на Асен Блатечки. Катерина Горанова не си пада по светския живот и не обича гласност, по тази причина и след раздялата с артиста не сме я виждали с никой различен.

Ексклузивна фотография на режисьорката с новия й мъж се популяризира в мрежата от уеб страницата intrigi.bg. На фотоса двамата театралничат в огромна компания на плажа, гушнати и ухилени до уши. Наши източници разкриха, че тайнственият мачо е грък, притежател на няколко заведения по морето.
Снимка: Интриги.бг
Това е и повода Горанова всяка година да прекарва лятото в южната ни съседка дружно с щерка си. През останалото време Катерина постоянно отскача до Гърция, а съгласно осведомени, скоро режисьорката възнамерява да се реалокира при обичания си.

„ Срещнаха се преди няколко години по време на отмора в Кавала около обща компания. Ирина Тенчева и Иван Христов постоянно посещаваха неговото заведение край морето и ги срещнаха “, разкриват нейни близки. По думите им Катя се е влюбила като ученичка и има за какво. Красивият „ Аполон “ бил доста по-атлетичен от Асен, буен и също като Горанова авантюрист, който си пада по бохемския метод на живот. Двамата постоянно пътешестват из Европа, като последно бяха на сантиментален круиз в Рим.

Наскоро Блатечки също разкри коя е дамата до него – красивата Елеонора Янакиева. Според слуховете артистът е бясно влюбен и възнамерява женитба.Най-дългата връзка на Асен е точно с Катерина. Двамата имат 23-годишна щерка, която носи името на майка си Катерина. Разделиха се след спекулация на Блатечки с моделката Диляна Попова, от която има 10-годишен наследник – Борил.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР