Тв водещата на новото предаване по bTV Защо, господин министър“

...
Тв водещата на новото предаване по bTV Защо, господин министър“
Коментари Харесай

Колежка скочи на Мария Цънцарова

Тв водещата на новото предаване по bTV " Защо, господин министър “ Мария Цънцарова беше подложена на рецензии от страна на журналистката Нора Стоичкова, която е лице на " Студио Икономика “ по Българска свободна телевизия, написа " Галерия ".

Оказва се, че през 2014 година тя води рубриката " Защо с Нора Стоичкова “ по ТВ7, която банкрутира две години по-късно. В предаването си Стоичкова търси отговора на най-важния въпрос – за какво, и бистри настоящи политически и стопански тематики от деня.

Веднага след старта на " Защо, господин министър “ на Цънцарова, Нора изригна във Facebook: " Жени Павлова, тогава изпълнителен шеф на ТВ7, измисли рубриката " Защо? “. Днес виждаме римейк по bTV. Защо? “.



Нейните другари я поддържаха и даже ѝ дадоха концепция да осъди bTV поради заимстване на името, само че на Нора Стоичкова не ѝ се обикаля по съдилища и по тази причина ще остави тематиката завършена.

Освен това нейната графа от дълго време не съществува. Публицистичното предаване на Мария Цънцарова " Защо, господин министър “ другояче стартира обещаващо, като пилотното издание беше гледано от над един милион фенове.

Амбицията на тв водещата би трябвало всяка седмица да намира точния събеседник, който да приказва по най-горещите кавги, да дава отговор на въпросите, които вълнуват хората и да пази своите решения пред аудиторията.

Журналистката води и " Тази неделя “, което се излъчва сутринта. Тя от дребна мечтае да се занимава с специалността си.

В родния ѝ град Карлово има клуб на младия публицист, в който попада на смешка, само че по този начин се увлича, че бяга от час, с цел да върви на фотоси и изявленията. С интерес следи новините и настоящите излъчвания по малкия екран и въобще няма съмнение какво да кандидатства, откакто приключи учебно заведение. Приемат я от раз Журналистика в Софийския университет, а по-късно учи и магистратура по мениджмънт в Нов български университет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР