Турция ще разбие сценариите за Източното Средиземноморие. Това така турският

...
Турция ще разбие сценариите за Източното Средиземноморие. Това така турският
Коментари Харесай

Ердоган предупреди, че Турция ще разбие сценариите за Източното Средиземноморие

Турция ще разбие сюжетите за Източното Средиземноморие. Това по този начин турският президент Реджеп Тайип Ердоган в тирада при откриването на нова болница в Истанбул особено се спря на напрежението в източното Средиземноморие.

" Политическото и икономическо статукво, което от дълго време доминира в света, се разрушава във всичките му аспекти. Ще скъсаме и захвърлим на бунището един по един сюжетите на всички тези, които не се опасяват да изразят враждебността си против нашата страна пред обществеността. Няма да позволим Турция, която в предишното разпиляваше силата си в неустойчивост, публични спорове и вътрешни и външни подли набези, да попадне още веднъж в същия капан ", съобщи президентът.

" Онези, които стоят против нас, виждат доста добре истината. Зад всички тези неуместни, непризнаващи право, юридически права и правила споразумения, които се основават против нашата страна, стоят суматоха и боязън. Всъщност ние на всички конгреси, при всяко обръщение заявяваме, че сме подготвени на разговор при изискване, че е обективен по отношение на Турция. Ние сме откровени в нашите възгледи. Какъв е казусът ли? В това, че тези, които стоят против нас, не ни зачитат. Опитват се да се слагат над нас ", акцентира Ердоган.

" Но ще схванат, че това не е по този начин, че Турция има всичката икономическа, политическата и военната мощ, с цел да скъса всички аморални карти и документи, които се пробват да й наложат. Или ще схванат с езика на политиката и на демокрацията, или с горчивия опит, който ще изживеят на терен ", посочи още турският водач.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР