Тунизиецът Малек Жазири се класира на полуфинал на турнира по

...
Тунизиецът Малек Жазири се класира на полуфинал на турнира по
Коментари Харесай

Палачът на Григор на полуфинал в Дубай

Тунизиецът Малек Жазири се класира на полуфинал на шампионата по тенис в Дубай с награден фонд 3.05 милиона $. Участващия с " уайлд кард " тенисист, заемащ 117-то място в международната класация, се наложи с 6:4, 3:6, 6:3 над Стефанос Циципас (Гърция).

34-годишният Жазири стигна до пробив на 30 при 1:1 гейма в първия сет. Циципас не откри сили да реагира и загуби с 4:6. Във втория сет Циципас избави точка за пробив и поведе с 3:2 гейма, а по-късно се възползва от първата опция да вземе подаването на своя съперник и се възползва. Така се стигна до 6:3 за гръцкия тенисист и решителна трета част.

The fairytale continues!@jaziri_malek smashes his way into a first semi-final at 500 level #DDFTennis pic.twitter.com/E9uWFwRvan
— Tennis TV (@TennisTV) March 1, 2018
Жазири стартира нерешително при първото си подаване в третия сет. Тузиецът отрази една точка за пробив и съумя да поведе. Интригата се задържа до 3:2 в интерес на Жазири, когато той съумя да стигне до пробив на 30. След това без проблем затвори срещата с 6:3. На полуфиналите Малек Жазири, който в профил Григор Димитров в първия кръг ще се изправи против Роберто Баутиста Агут.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР