Цялото съвпадение на мнения между президента, БСП, Митрофанова и служебното

...
Цялото съвпадение на мнения между президента, БСП, Митрофанова и служебното
Коментари Харесай

Керемедчиев: Очакват ни високи цени на газ, независимо откъде

Цялото съвпадане на отзиви сред президента, Българска социалистическа партия, Митрофанова и служебното държавно управление не е инцидентно. Целта е непременно да се подобрят връзките с Русия. Очакват ни високи цени на доставки на газ, без значение от кое място. Няма по какъв начин да получим газ на ниски цени, включително от Русия. Това сподели за " Денят онлайн " по NOVA NEWS някогашният зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев, представен от Факти.бг.

По думите му сега " Газпром " не доставя най-евтиния газ. " Политиката господства над икономическата логичност, министри договарят за по-добри цени. Унгария получава по-скъп газ от Русия, в сравнение с Испания американски полутечен газ ", означи той.

Според него с суматохата се подвигат цените на пазара, а доставчиците се възползват от това. " Оттук нататък всички търговци на газ ще желаят контракти най-малко за 20 години напред. Нямаме и доста време да запълним Чирен, нямаме доста други възможности. В момента, в който цените на газа доближат доста високи равнища, доста предприятия ще затворят ", предвижда Керемедчиев.

По тематиката с съветската инвазия в Украйна той счита, че съветската войска буксува, а повода е огромната военна помощ за украинците. " Тепърва ще се следи повдигане на количеството военна помощ ", акцентира той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР