Овен Ако имате някаква сума в портфейла си, знайте, че

...
Овен Ако имате някаква сума в портфейла си, знайте, че
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота

 null - 2 Овен

Ако имате някаква сума в портфейла си, знайте, че през днешния ден е най-неподходящия ден да я харчите. Не давайте на заем на никого, даже напълно дребна сума. А да преодолеете недоволството на домочадието, през днешния ден ще се окаже неизпълнима задача.

 null - 3 Телец

Списъкът на неизпълнените задания лавинообразно пораства, а дружно с него порастват и здравословните недоволства. Дайте си малко отдих, въпреки всичко здравето ви е единствено едно и с пари мъчно ще си го купите назад.

 null - 4 Близнаци

Днес мъчно ще се изразите по най-хубавия метод, тъй като сами ще си слагате спирачки. Отпуснете душата си и покажете какво можете, тъй като след това ще съжалявате, че не сте го сторили.

 null - 5 Рак

Трудно ще се преборите с подсъзнателните си страхове, само че направете всичко допустимо, тъй като другояче няма да се отървете от пораженческото въодушевление. Направете нещо, което ви кара да се чувствате щастливи и се усмихвайте колкото се може повече.

 null - 6 Лъв

Нервните сривове през днешния ден ще са вследствие на нежеланието ви да разберете хората към вас. Нали си давате сметка, че никой с нищо не ви е задължен и прекомерните упования си остават напълно за ваша сметка.

 null - 7 Дева

Днес може да ви се наложи да решавате роднински проблеми, направете го както би трябвало. Умението да слушате ще ви помогне да разберете много повече за околните си, а и ще се почувствате по-съпричастни и естествено задоволени.

 null - 8 Везни

Звездите ви предизвестяват - през днешния ден има огромна възможност от разногласия и кавги в работата. Сдържайте нервите си и бройте до 10 преди да отправяте обвинявания.

 null - 9 Скорпион

Отдавна настъпи време да си обърнете по-голямо внимание, тъй че не отлагайте повече. Може би имате потребност да си попълните дрешника за лятото, ами какво чакайте - тръгвайте на пазар, то парите и времето все няма да ви доближават.

 null - 10 Стрелец

В ежедневните занимания непрестанно ще се появяват спънки, може би някъде сте сбъркали. Днес ненадейно ще си дадете сметка, че индивидът, на който толкоз сте се доверявали, в действителност не е това, за което се повтаря. Тъжна истина, само че я приемете и продължете напред.

 null - 11 Козирог

Напрежение ще ви основат връзките с приятелите или с някой родственик. Затова пък паричните въпроси ще намерят, въпреки и краткотрайно, решение във тип на някаква помощ.

 null - 12 Водолей

Ако смятате, че не изглеждате прелестно, не забравяйте максимата, че чарът е по-голям от физическите особености. А пък вие постоянно сте имали обаяние в остатък, тъй че какъв ви е казусът?

 null - 13 Риби

Днешният ден ще усили увереността ви в качествата ви. Сънищата, които са ви споходили е по-вероятно да не се осъществен, тъй че не ги преживявайте прекалено много. Днес са вероятни и парични приходи.

astrohoroscope.info
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР