Цветето, което най-силно ви привлича, издава тревогите на сърцето ви

...
Цветето, което най-силно ви привлича, издава тревогите на сърцето ви
Коментари Харесай

Изберете цвете и разберете какво ви тревожи в момента

Цветето, което най-силно ви притегля, издава паниките на сърцето ви на този стадий от живота ви. Вижте кои са те и по какъв начин бихте могли да ги преодолеете.

1. Камелия

Цветето камелия символизира пристрастеност и жар. Вашият избор приказва, че сте човек перфекционист. Вие превъзхождате множеството хора по разсъдък, желаете да се самоусъвършенствате непрекъснато и да надграждате постигнатото. Не се задоволявате с посредствени резултати.

На този стадий от живота ви тревожат работни неуредици и неясноти. Има доста незнайни в работата ви. Някои професионални проекти търпят неподходящо развиване и това не ви дава покой. Съвсем обикновено, в случай че сте привикнали да бъдете изрядни във всичко, с което се захванете. Поемете мирис и успокойте топката! Помислете дали сферата, в която се реализирате сега, е вашето същинско предопределение. Ако отговорът е да, то тогава бъдете търпеливи и имайте религия, че нещата ще се подредят, когато минимум очаквате. Ако отговорът е не, не се опасявайте да излезете от зоната си на комфорт и да приемете нови провокации.

2. Циния

В предишното това са били обичаните цветя на аристократите. Те са знак на великолепие, финес и добър усет. Вие също сте такива. Излъчвате елегантност, деликатност, хубост. Обаятелна персона сте, която елементарно печели благосклонностите на близките.  Във всичко, което вършиме, влагате усет и душа. Обичате да ви е подредено. Макар и с малко средства, сте способни да сътворите чудеса. Във вашия дом е уютно и прелестно.

На този стадий от живота ви тревожи материалната неустойчивост. Въпреки че си давате ясна сметка, че парите не са най-важното, въпреки всичко без тях не може. Стандартът на живот през последните месеци се е трансформирал в негативна посока и това ви тежи. Тъй като сте работливи и борбени, би трябвало да знаете, че всичко ще се подреди в най-скоро време. Бъдете търпеливи и вярвайте в положителната развръзка на нещата. А до тогава се концентрирайте върху нещата, които имате, а не върху тези, които ви липсват.

3. Хризантема

Навсякъде по света хризантемата символизира разнообразни неща: в Китай е знак на мъдрост и дълголетие; в Япония – на благополучие, разцвет и късмет; във Виетнам – на душевна непорочност, почтеност и избистрен ум; в Европа хризантемата е знак на тъга, дълбоката тъга и печал. Така както хризантемата съдържа у себе си крайностите, по този начин ги побирате и вие в душата си. Вие сте човек на настроенията и крайностите. Или харесвате някого и сте подготвени да умрете за него; или го приемате за черната овца и един път разочаровате ли се, мъчно може да завоюва доверието ви назад.

На този стадий от живота си ви тревожи незнайното бъдеще. Предстоят ви огромни промени и те ви плашат. Въпреки че се впускате с главата надолу в провокациите, сте достигнали миг, в който предпочитате сигурността. Уверяваме ви, че измененията ще са за положително. Отпуснете се и се доверете на интуицията си.

4. Метличина

Метличина е знак на ентусиазъм и мечтателност. Но също и на независимост. Вие сте персона със мощно развито въображение. Градите фантазии и не се страхувате да ги следвате. Може би точно по тази причина сте сбъднали огромна част от тях. Може да се каже, че сте съумял човек. Свободолюбиви сте и мъчно могат да ви затворят в кафез. Не обичате да ви слагат в рамки и ограничавания, бунтувате се против стандартите. Хората по-скоро ви считат за екзотична персона. Но ви завиждат тайничко даже когато ви гледат неоправдателно.

На този стадий от живота ви тревожи здравословен проблем. Независимо дали е обвързван с вас, или с ваш непосредствен, най-важното е да се доверите на този собствен вътрешен ентусиазъм към красивото и положителното, към фантазията и вълшебството. Запалете свещичка, помолете се на вътрешния си господ, намерете очакване в някакъв знак и вярвайте с цялото си сърце в положителния процес на събитията. Ще отнеме време и дълго ще ви се коства, че нищо не е наред, само че вяра постоянно има.

5. Магнолия

Магнолията е знак на дълголетието, а също и на женската хубост и непорочност. Вие сте кардинална и почтена персона. Хората от време на време ви считат за крайни и груби, тъй като сте прекомерно директни и не се страхувате да казвате истината в очите. Същото очаквате и от другите, по тази причина постоянно се оказвате разочаровани.

На този стадий от живота ви тревожи раздор с непосредствен човек. Дали става дума за неразбирателство, или нещо по-сериозно, помислете си дали това е толкоз значимо, че да постави завършек на дългогодишни връзки. Тъй като сте човек, който има малко, само че скъпи и правилни другари, изживявате доста тежко всяко разминаване и по-сериозен проблем с някой обичан от вас. Дайте си малко време. Ако сте сигурни, че сте прави, пробвайте се да обясните умерено позицията си на приятеля си. Ако въпреки всичко допускате, че е допустимо да сте реагирали преждевременно и извънредно, дайте си късмет да поговорите и да се изясните. Ситуацията ви тежи и колкото по-бързо излезете от нея, толкоз по-добре.

6. Роза

Розата е един от универсалните знаци на обич и пристрастеност. Вие сте сензитивна персона, сърдечна и влюбчива. Не се страхувате да обичате с цялото си сърце, макар че нееднократно в живота си сте търпели разочарования и са ви наранявали. Не сте се страхували да се изправите и да продължите самоуверено към последващо пристанище на любовта.

На този стадий от живота ви тревожи проблем от любовен темперамент. Чувствате се несигурни в колегата си и преминавате през сложен стадий. Във времето обаче сте потвърдили любовта си един към различен. Помислете си дали си коства да запазите последната дума и удовлетворението, че сте прави, или да съхраните връзката си. Ако е пристигнал моментът, в който компромисите са повече от разбирателството, може би е добре да помислите за смяна, без да се страхувате, че ще останете сами до края на живота си. Ако обаче сърцето ви подсказва, че в тази обич още има искри, въпрос на предпочитание и самообладание е да ги разпалите още веднъж.

Цветелина Велчева ©

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР