Цветан Цветанов оплешивява, откакто разреди изявите си по телевизията. Бившият

...
Цветан Цветанов оплешивява, откакто разреди изявите си по телевизията. Бившият
Коментари Харесай

Лови новини за бившия силов министър Цветан Цветанов

Цветан Цветанов оплешивява, откогато разреди изявите си по малкия екран. Бившият втори в ГЕРБ е изгубил огромна част от косата си, евентуално около раздялата с партията и нервите към сагата „ Апартаментгейт “, където бе основно настоящо лице.

От последните фотоси на 54-годишния политик, свързани с активността на Евроатлантическия център, който преди няколко месеца основа, се вижда, че той към момента има коса на темето си, само че по-голямата част от него е олисяла. Цветанов обаче явно не заплаща дан за суетата и не се тормози от загубата на косата си, както други известни българи, прибегнали до незабавни ограничения, написа " Ретро ". Засегнатият от същия съпътстващ растежа на ЕГН-то проблем тв продуцент на „ Откраднат живот “ Евтим Милошев неотдавна реши съществено драмата си с оплешивяването, като се подложи на трансплантация на коса и се подмлади образно с най-малко десетина години. Далеч по-младият от него водещ на „ България търси гений “ – Даниел Петканов, пък преди дни се завърна от същата процедура, на която се подложил в прилежаща Турция против скромната сума от 1400 евро. Един от ветераните на естрадата – Мустафа Чаушев, също от повече от 5 години се радва на гъста прическа, откакто претърпя трансплантация на фоликули в скалпа в Турция, където един от най-хубавите експерти му направил цели 10 хиляди дупки в главата, в които „ засял “ новите косъмчета.

Несъмнено обаче най-качествена се оказа присадената коса на някогашния началник на БФС Боби Михайлов, който ѝ се радва към този момент цели 25 години. С нея именитият вратар се снабди през 1995 година, когато се подложи на скъпарска намеса във Франция, където го одрусаха по 300 $ за всеки нов кичур.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР