ЦСКА-София съзря нов голям съдийски заговор, но този път срещу

...
ЦСКА-София съзря нов голям съдийски заговор, но този път срещу
Коментари Харесай

ЦСКА-София се оплака от нов грандиозен заговор - ето какво се е случило през последните 5 дни

ЦСКА-София съзря нов огромен съдийски скрит план, само че този път против юношите на клуба. Това стана след домакинското проваляне на ЦСКА-София U 15 от Левски с 1:4. Червените разгласиха материал на своя формален уебсайт, който е със заглавие “За 5 дни - 5 неотсъдени дузпи в интерес на ЦСКА”.

Ето какво пишат алените за дуелите в другите възрастови групи:

За 5 дни - 5 неотсъдени дузпи в интерес на ЦСКА

ЦСКА U15 отстъпи на Левски с 1:4. Двубоят се игра въз основата в Панчарево и беше излъчен онлайн по ЦСКА ТВ.

В пети мач на наши юноши през последните пет дни основният арбитър не остана неусетен след някои свои осъждания. В 22-та минута при 0:0 реферът не отсъди очевадна дузпа, откакто Мартин Смоленски беше спънат в наказателното поле, а в ответната офанзива топката излезе в навън, само че беше отсъден корнер, след който гостите поведоха в резултата. В третата минута на добавеното време сините удвоиха преднината си.

Армейците излязоха пределно окуражени за поврат през вторите 35 минути. Резултатът беше понижен след единствено 4 минути игра от Цветомир Цанев, когато той се разписа с глава. Минута по-късно Мартин Смоленски стреля, само че не съумя да изравни, откакто топката мина на сантиметри от гредата. В 49-та минута сините вкараха за 1:3. Момчетата на Христо Марашлиев продължиха да нападат и да основават положения пред противниковата врата. Топката обаче по този начин и не влезе за повторно във вратата на Левски след положителни намеси на техния вратар. В продължението на срещата беше завършен крайният резултат.
Освен в този мач, основните арбитри не видяха очавадни нарушавания против наши футболисти в наказателното поле на противниковия тим в още три мача - U19 ЦСКА - Берое (2:2), U17 ЦСКА - Септември (2:1) и U15 Славия - ЦСКА (0:2). Така единствено за 5 дни основните съдии ощетиха минимум в пет обстановки нашите тимове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР