ЦСКА-София обяви промени в собствеността на клуба. Фондация Национален Фонд

...
ЦСКА-София обяви промени в собствеността на клуба. Фондация Национален Фонд
Коментари Харесай

ЦСКА-София обяви нов акционер в клуба

 Efbet Article Horizontal 1180X300
ЦСКА-София разгласи промени в собствеността на клуба. Фондация " Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука " придобива 40% от акциите на " алените ", което значи, че ще разполага с толкоз, колкото има и Гриша Ганчев. Останалите 20% са владеене на Христо Стоичков. Припомняме, че при започване на февруари Юлиян Инджов публично трансферира своя дял акции на Ганчев, което автоматизирано трансформира втория в мажоритарен притежател. В управлението на " армейците " влиза и нов изпълнителен шеф - Стоян Орманджиев. От " Армията " са безапелационни, че първи приоритет остава построяването на нов съвременен стадион.

" Вярваме, че идването на новите съсобственици ще способства за още по-доброто развиване на клуба, ще внесе още по-голяма непоклатимост в ЦСКА и ще ни помогне да продължим по верния път, който сме поели. Първи приоритет на новото управление остава построяването на новия съвременен стадион, който изцяло да дава отговор на стандарта на ЦСКА. Нито един компромис няма да бъде изработен с тази идея, призната драговолно от всички акционери в ЦСКА. ", се споделя в известието на " аления " клуб.

В четвъртък от 10:00 часа Филип Филипов и Стоян Орманджиев ще дадат взаимна конференция, на която ще внесат спомагателни детайлности към смяната.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР