Цената на Биткойн демонстрира волатилност, като през април 2021 г.

...
Цената на Биткойн демонстрира волатилност, като през април 2021 г.
Коментари Харесай

Биткойн: Възходът не е приключил, твърди анализатор

Цената на Биткойн показва волатилност, като през април 2021 година доближи връх от близо $69,000, а през юли се срина до към $30,000.

Оттогава насам се следят известни съмнения, само че в множеството случаи тя остава под границата от $50,000. Неотдавнашният спад под $23,000 притегли вниманието на доста вложители, в това число на DonAlt, псевдонимния търговец, прочут с това, че през ноември тъкмо предсказа дъното на Биткойн през 2022 година

В последното си видео DonAlt означи, че BTC е изправен пред опозиция на всички времеви рамки. Въпреки това той към момента има вяра, че бичата пазарна конструкция остава непокътната.

Анализаторът предизвести, че неуспехът да се възстановят $23,000 в кратковременен проект може да докара до промяна до $20,000.

Въпреки тези предизвестия той остава оптимист за дълготрайните вероятности на Биткойн . Той твърди, че даже в случай че активът се върне назад до $20,000, това ще бъде единствено краткотрайно затруднение на пазар, който към момента желае да върви нагоре.

Той интерпретира това по-скоро като едномесечно или двумесечно оттегляне, в сравнение с знак, че пробивът на Биткойн през 2023 година е завършил.

Коментарите на DonAlt акцентират напрежението сред краткосрочната волатилност и дълготрайния напредък на пазара на криптовалути. Въпреки че през последната година Биткойн означи някои обилни ценови съмнения, доста вложители остават оптимистично настроени за капацитета му за дълготраен напредък. Някои виждат в него хедж против инфлацията и средство за предпазване на стойност в несигурни стопански времена. За разлика от тях други се вълнуват от капацитета му да промени обичайните финансови системи.




Разбира се, някои скептици предизвестяват, че волатилността на Биткойн и неналичието на регулация го вършат рискова инвестиция. Някои се тормозят, че това е умозрителен балон, който може да се спука всеки миг, оставяйки вложителите със обилни загуби.

Като цяло бъдещето на Биткойн и другите криптовалути остава нестабилно. Много фактори, в това число развиването на нормативната уредба, софтуерните нововъведения и настроенията на вложителите, играят роля за техния напредък или спад. Засега вложителите би трябвало да наблюдават деликатно пазара и да решат дали да купят, продадат или да задържат притежаваните от тях монети.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР