Един от двамата йордански граждани, които се опитаха да проникнат

...
Един от двамата йордански граждани, които се опитаха да проникнат
Коментари Харесай

ICE потвърждава, че йорданците, които са се опитали да проникнат в базата на морската пехота Куантико, са били незаконно в САЩ

Един от двамата йордански жители, които се пробваха да обхванат в базата на морската пехота Куантико във Вирджиния по-рано този месец, е минал нелегално в Съединени американски щати през април, преди да бъде освободен, до момента в който другият е бил задграничен студент, чийто статут е бил преустановен през януари, съгласно имиграционните и митническите служби на Съединени американски щати (ICE).

И двамата бяха арестувани на 3 май, 2024 година, откакто те се пробваха да обхванат в базата на морската пехота.

Говорител въз основата сподели, че двама души в камион с кутия са спрени на врата, като се твърди, че водачът е споделил на военни служители на реда, че вършат доставка до пощата и е работил за компания, наета от Amazon.

Въпреки това, представител на Amazon сподели пред Fox News, че не наподобява лицата да са доставяли от името на компанията и че тя изследва въпроса.

Този раздел демонстрира базата на морската пехота Куантико и сътрудник на ICE. (Джон Мур/Гети изображения) и (Снимка от Матю Кавано/Гети из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР