Малко преди 11 сутринта във вторник малка работна група от

...
Малко преди 11 сутринта във вторник малка работна група от
Коментари Харесай

Япония блокира гледката към планината Фуджи след реакция срещу тълпи от туристи

Малко преди 11 сутринта във вторник дребна работна група от японски строители приключи задачата си: слагане на 2,5 м висока преграда, с цел да съсипе гледката към страната най-забележителната естествена забележителност.

Гледката на планината Фуджи, издигаща се над фасадата на разбъркан магазин в Кавагучико, през последните месеци стана вирусна в Instagram, TikTok и други обществени медийни платформи. Хиляди туристи се претъпкаха по стеснен път в подножието на планината, с цел да създадат фотоси, което накара локалните управляващи да се опитат да се оправят с това, което считат за рисково за трафика.

„ Във Фейсбук, Insta, всеки, който идва в Япония знае за тази фотография и по тази причина трябваше да я взема сама “, сподели Кристина, посетителка от Панама, която дойде в Кавагучико ден преди бариерата да се вдигне и съумя да я снима.

„ Това е полуда те считат, че би трябвало да създадат това, тъй като всеки идва тук, с цел да направи тази фотография “, сподели тя, добавяйки, че нейната двуседмична обиколка в Япония е била...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР