Целувките имат положителен ефект върху психиката и укрепват връзката с

...
Целувките имат положителен ефект върху психиката и укрепват връзката с
Коментари Харесай

Тези зодии се целуват най-добре!

Целувките имат позитивен резултат върху душeвността и укрепват връзката с колегата. Те постоянно са един от най-важните детайли на една връзка. Това е израз на обич, почитание и благосклонност. Разберете кои зодии се целуват най-добре. Вие или вашата половинка принадлежите ли към тази група?

Този на пръв взор дребен жест може да усъвършенства настроението ви за останалата част от деня. Целувката по челото символизира грижа, целувката по бузата показва състрадание, а целувката по ръката е знак на почитание. Затова нищо не пречи да дарявате на обичаните си хора с целувки даже всеки ден.
Кои зодии се целуват най-добре? Вижте какви са целувките на Лъв, Стрелец и Скорпион

Лъв

Хората от този знак постоянно са известни с това, че се борят за превъзходство. Това важи както във връзката, по този начин и в професионалната сфера. Целувките не са по-различни. Лъвовете не се опасяват да поемат самодейността и го вършат без особена опозиция. Те обичат да дават буйни, горещи целувки и изпитват задоволство, когато го вършат пред други, които могат да им се възхищават. Целувките с Лъв уединено са цялостни с деликатност и сензитивност. Те знаят добре по какъв начин да се грижат за колегата си.

Стрелец

Казват, че от време на време най-хубавите целувки са тези, които даваш ненадейно. Поради тази причина Стрелците обичат да демонстрират обвързаност на минимум предстоящите места и обстановки. Хората от тази зодия, макар че постоянно се считат за безгрижни, се целуват ужасно. Те са смели и не се опасяват да създадат първата крачка. В същото време не не помнят и комфорта на другия.

Скорпион

Ако мечтаете за целувка като от сантиментален филм, имате огромен късмет Скорпион да ви я подари. Известно е, че хората, родени под този знак, обичат да работят небрежно. Това обаче не значи, че те не обръщат внимание на събитията, благоприятстващи нежните целувки. Целувките им са нежни, спонтанни и буйни. Те също могат да провокират пристрастяване, тъй че внимавайте.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР