Астрологичният февруари е белязан от транзита на Марс и Венера.

...
Астрологичният февруари е белязан от транзита на Марс и Венера.
Коментари Харесай

Най-очарователните мъже от зодиака – кой ще открадне сърцето ви?

Астрологичният февруари е белязан от преноса на Марс и Венера. Този планетарен дует благоприятства любовта – има късмет необвързаните от зодиака да трансформират статуса си и да възродят възприятията в връзките.

Кой ще открадне сърцата ни в най-чаровния жанр?

Марс и Венера – планетите на любовта и еротиката – пътуват една до друга през февруари. През втората седмица на месеца те ще бъдат покрай Плутон, което ще добави активност към връзките.

Тази планета предизвиква задълбочаване на близки връзки. Помага достоверните самопризнания, само че и нужните пояснения и уверения, да извират напряко от сърцето. Подхранва пристрастеността, ревността и манията.

На 16 и 19 февруари Марс и Венера ще навлязат в знака Водолей, което значи, че ще се погрижим за своята самостоятелност и чувство за персонална независимост в връзките.

Ще преценим къде свършва пространството за „ ние “ и къде стартира пространството „ Аз “.

Ще проверим и доколко сме другари между тях и дали споделяме сходни полезности и дали ползите ни са съвместими.

Това е добър миг да се осмелите да имате изцяло друга връзка от преди, с някой, който не сме забелязвали преди, само че който ненадейно ни хареса. Венера и Марс във Водолей ще подхранват ненадейно неспокойствие. Заслужава си риска.

На 22 февруари – в ден, изпълнен с обич в нумерологичните Двойки – Марс и Венера ще образуват съвпад, единствената такава връзка през 2024 година

Това е идеалният ден да срещнете любовта, да се влюбите, да имате вълнуваща среща, да признаете възприятията си, да вземете значими решения дружно или да задълбочите връзката си.

Може би някой от най-чаровните мъже на зодиака ще ви пресече пътя?

4-те най-очарователни мъже от зодиака

Лъв – кралска харизма

Лъвът излъчва кралски сексапил към себе си, който пленява и примамва, само че в това време ви кара да се чувствате сигурни към него.

Неговата магнетична персона е съчетана с топлина и благотворителност – и това го отличава от тълпата и притегля хората.

Мъжкият лъв нормално е заобиколен от кръг от почитателки. Това, че е център на внимание, се дължи на самочувствието му, което го прави прелъстителен.

Способността му да накара дамата да се почувства специфична с него го прави непостижим в изкуството на съблазняването.

Ако се усеща оценен и очарован, той влиза в ролята на покровител и бранител. Той ви глези освен с дарове, само че и с внимание и боготворене. Той е кралят, а дамата до него е кралицата.

реклама

Везни – привлекателна деликатност

Везните не могат да живеят без обич – те се нуждаят от живот в двойка като О2. Те имат естествената дарба да се свързват с другите на по-дълбоко равнище, тъй като отразяват техните усеща и безмълвно се приспособява към техните потребности.

Проявяват схващане и излъчват хармонична, спокойна аура. В компанията на Везни всеки се усеща чут.

Вроденото възприятие за тъждество в мъжа, роден под този знак, се показва в отношение към колегата си с почитание.

Той е благородник, който ще постави всички старания, с цел да накара една жена да се усеща удобно. Ухажването му е сантиментално с букети цветя като главен атрибут. Той е грациозен, само че не лишен от юношески сексапил.

В него има и привлекателна женствена нотка, която ви кара да се чувствате прочувствени, само че и ви кара да се чувствате спокойни.

Риби – магнетична емпатия

Рибите се отличават с мистериозна, загадъчна аура. Те са заинтригувани от мечтателността и интуитивността.

Естествено желаеме да се сближим с човек, който наподобява сензитивен, тъй като подсъзнателно се надяваме, че той ще прояви съпричастност, а в тази ситуация с Рибите се случва тъкмо това.

Рибите се свързват съвсем слято с различен човек, отгатвайки най-съкровените им стремежи. Нищо не постановат, нищо не управляват, просто го следват.

Те имат естествено съчувствен темперамент и способността да обичат безкористно. Ето за какво мъжът Риби е толкоз прелъстителен – прочувствен сътрудник, предан и демонстриращ откровен интерес, елементарно може да открадне сърцето ви.

Той пленява с дълбочината на страстите си, артистична сензитивност и деликатност. Това е скъпа поддръжка в сложни моменти.

Стрелец – чарът на таралеж

В листата с очарователните мъже от зодиака наложително би трябвало да се включи и Стрелецът. Неговият сексапил се крие на първо място в това, че е занимателен и, освен това, постоянно оптимистично надъхан.

Държи се по този начин, като че ли светът е в краката му и като че ли няма граници. Той е самоуверен и дръзновен, подхранвайки желанието за прекарване на завършения и проучване на благоприятни условия.

Освен това той е сладкодумен, необятно скроен, убеден в своите убеждения и подготвен да ги пази.

В същото време има момчешки сексапил, който не отхвърля неговата неустрашимост. Мъжът Стрелец въодушевява партньорката си да прекрачи границите, предизвиква я да подхожда към живота с комизъм и да не се тревожи за нищо.

Понякога ни оказва помощ най-вече, когато някой просто ни кара да се смеем. Това, което също е привлекателно за Стрелеца, е неговата дистанцираност и позитивност.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР