През последните десетина години сме гледали певеца Орлин Павлов в

...
През последните десетина години сме гледали певеца Орлин Павлов в
Коментари Харесай

Орлин Павлов: Никога не си правя равносметка, ще я направя на 80-ия си рожден ден, ако не съм хванал Алхцаймер

През последните десетина години сме гледали артиста Орлин Павлов в редица филми и сериали. Тази пролет следим с интерес присъединяване му в теленовелата „ Съни бийч “ и за следващ път се убеждаваме, че е роден за артист. След като на 23 април навърши 45 години, Павлов повдига завесата към живота си.

 

Твърди, че в никакъв случай не си е правил равносметка и добавя, че в случай че доживее до 80 години и не е хванал Алцхаймер ще направи това тогава. Към момента си е сложил редица цели и няма време и предпочитание да тегли някаква линия като скъперник, търсейки плюсове и минуси.

 

Към момента главните му задължения са най-вече певчески – има концерти из страната и пее на частни събития. Подготвя и фотосите на нов видеоклип, който най-вероятно ще осъществя след Великден. През лятото обаче го чака доста работа – има и актьорски проекти, само че за момента отхвърля да разгласи каквото и да било по този въпрос.

Ролята на цигуларя Андрей Отшелников в „ Съни бийч “ му лишила 5 дни на снимачната площадка.

Макар да признава, че фамилията му е негов приоритет, добавя, че в никакъв случай не са мислили за брак с половинката му. За сметка на това пък мислят за второ дете, а дали ще се случи, единствено Бог знае.

 

При все, че преди време бил страховит купонджия, е безапелационен, че в никакъв случай не си е разрешавал да прекалява с алкохола. Споделя, че 7-8 месеца преди да влезе като участник в „ Денсинг старс, скъсал менискус, до момента в който играел футбол. След сполучливата интервенция обаче съумял даже да завоюва танцувалния формат и от този момент е загърбил футбола.

 

Надява се до края на годината да успее да завърши с ремонта на къщата на прапрадядо му Тодор Пенчов в Гайтанево.

Дълго време не спортувал, само че пък за сметка на това навъртял хиляди километри с колата и сега е във фаза, в която още веднъж се пробва да си сътвори табиет за спортуване и придвижване. Скоро ще стартира да тренира бокс и кикбокс.

 

Категоричен е, че би трябвало да поотслабне, с цел да е в още по-добра форма, защото съгласно него човек наподобява най-добре пред камера, в случай че е по-слаб.

Макар години наред да е определян като секссимвол, той е безапелационен, че не се е възползвал от това и добавя, че когато би трябвало да излезе на сцената да пее, не може да разчита на външния си тип. А и не живее с мисълта, че е прекрасен мъж, не това е водещо за него. Освен това акцентира, че в последните години не са го определяли като секссимвол. 

 

Към днешна дата е в доста положителни връзки с музикантите от група „ Каффе “ – поканени са като специфични посетители на R&B премиите. Повечето от тях ще участват – двама живеят във Варна, а един от Пловдив. Според Павлов е доста готино, че имат мотив да се съберат още веднъж.

 

Признава обаче, че не е мислил в посока възобновяване на групата, а и си дава сметка, че би било много комплицирано. Споделя, че може би биха създали някакъв концерт, само че не и да събират бандата още веднъж, защото всеки от музикантите си има най-малко по 2-3 независими съществени плана.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Орлин Павлов певец актьор „ Съни бийч “ филм сериал дете сватба Андрей Отшелников
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР