Трябва да затворим тази страница от криминалния преход – приватизацията,

...
Трябва да затворим тази страница от криминалния преход – приватизацията,
Коментари Харесай

Гешев: Спад в битовата престъпност до месеци

Трябва да затворим тази страница от престъпния преход – приватизацията, сподели прокурор № 1
Спад в битовата престъпност, който хората ще усетят до края на годината, даде обещание основният прокурор Иван Гешев. Той и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов персонално управляват спецакция против битовата престъпност в Пещера. Вече са задържани 10 души.

“По-важното е да не се случват сходни закононарушения. Целта ни с Министерство на вътрешните работи е да покажем, че имаме предпочитание да защитим хората. Сигурен съм, че до края на годината ще има фрапантен спад в битовата престъпност и обществото ще почувства, че е предпазено ”, съобщи основният прокурор Иван Гешев. Той засегна и тематиката с приватизацията. “Приватизационният развой беше огромен обир на българското население. Спечелиха единици хора. Във всяко обитаемо място ще чуете една и съща история - по какъв начин заводът е бил продаден и разграбен. Трябва да опитаме да затворим тази страница от престъпния преход ”, добави още основният прокурор.

В арестуваните в Пещера са открити опиати. Подобни интервенции се организират в 24 регионални града, а в границите на седмицата ще бъдат извършени в 114 обитаеми места. Има формирани инспекции за опиати,оръжие, белези на предмети с културни полезности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР