Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща, тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Научете:

Какво е общото сред един от най-обичаните британски футболисти Франк Лампард и велики мозъци като Айнщайн, Бил Гейтс, Стивън Хокинг ? Ще останете шокирани, само че е самата истина: по критериите за премерване на интелигентността с фамозния IQ тест, те наподобява са еднообразно умни!

Снимка: Getty Images

Лампард събира 150 точки в световноизвестния тест, до момента в който Айнщайн, Гейтс и Хокинг са с по 160. Дългогодишният водач на „ Челси” прибира в дребния си джоб Рузвелт (147), Наполеон (145), Хитлер (141) и Путин (134), а данните са изцяло публични и обявени от BBC . Франк има предпоставки за човек с голям капацитет. Той е цялостен първенец в учебно заведение, приключва с най-високата тапия в цялата гимназия, а през днешния ден написа разкази за деца.

Снимка: Twitter

Лампард схваща за високия си коефициент на просветеност напълно инцидентно. По време на финала за Купата на лигата в Англия през 2007 година сред „ Челси” и „ Арсенал” се стига до тежък случай с Джон Тери, който получава комоцио и дълго лежи на тревата . От медицинския щаб на „ сините” от Лондон го подлагат на обстойни проучвания, в това число на IQ тест, с цел да се убедят, че в мозъка му не са настъпили увреждания. Лампард се тества дружно с него, с цел да му прави компания, а резултатите са впечатляващи.

Само 0,1% от популацията на Земята може да се похвали с резултат от 150 точки на IQ теста. Средният резултат е 100 точки. Повечето хора са в диапазона 85-114. Всеки резултат над 140 е считан за извънредно висок % на просветеност , а всеки непосредствен до и над 160 се приема като линия за талантливост. Тестът е комбинация от математика, памет и логичност.

Прочетете:

Днес избрахме за вас да ви напомним една история, от която ще ви заседне буца в гърлото . Защото шампионските сълзи, нямат преглъщане.

Снимка: btvnovinite.bg

Четете публикацията „ Гробница за погубени мечти”, родена от срещата на Димитър Тасев с легендата на плуването Таня Богомилова от януари 2018 година Репортерът на спортната редакция на bTV влезе с олимпийската шампионка от Сеул в руините на басейн „ Червено знаме” , който през днешния ден е едно от най-призрачните места в цяла София.
„ Червено знаме “ – гробница за погубени фантазии (ВИДЕО) Едно нещо няма преглъщане и това са шампионските сълзи
Забавлявайте се в интернет:

Годините минават, само че класата е безконечна ! Живото доказателство за това е един от най-страхотните вратари в света Петър Чех .

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

На 37 години, с близо 600 мача под рамката, досегашната желязна бариера на „ Челси” и „ Арсенал” продължава да бъде в супер форма . Само ви припомняме, че чехът се отхвърли преди година , само че това не му пречи да ни кара да се усещаме меко казано неудобно с уменията си. Предлагаме ви клипчето на Чех за поддържане на темп по време на изолираност, което обира точките и възхищението на потребителите в " Инстаграм ".
Вижте тази обява в Instagram.
Last challenge upgrade enjoy #stayhome #staypositive #goalkeeper #handeyecoordination

Публикация, споделена от Petr Cech (@petrcech) на Апр 22, 2020 в 12:54 PDT

Тествайте знанията си:

Снимка: Фейсбук

Днес ви питаме:

Колко трофеи общо от Големия шлем има превъзходното трио Роджър Федерер – Рафаел Надал – Новак Джокович? Гласувай Резултати

Гледайте:

След като през вчерашния ден ви предложихме тренировката на изсъхнало на именития футболен коментатор Георги Попвасилев в домашни условия и във време без футбол, през днешния ден взехме решение, че е подобаващ миг да ви напомним компилацията от неговите бисери, изречени в ефир през предходната година. „ Звезден стриптийз и наблюдения като... пъдпъдъци” – наслаждавайте се!
Бисерите на Попвасилев: Звезден стриптийз и наблюдения като... пъдпъдъци (ВИДЕО) Част първа на най-хубавото от именития коментатор през 2019 година
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР