Трийсет и девет годишната лекоатлетка Ивет Лалова има зад гърба

...
Трийсет и девет годишната лекоатлетка Ивет Лалова има зад гърба
Коментари Харесай

20 въпроса | Ивет Лалова

Трийсет и девет годишната лекоатлетка Ивет Лалова има зад тила си запаметяващи се участия на пет олимпийски игри, две европейски трофеи (шампионка за девойки до 19-годишна възраст на 100 и 200 метра през 2003 година и европейска шампионка на 100 м безпрепятствено тичане, дами - 11,28 сек, Хелзинки, 2012) и стотици надпревари по всички краища на света. В рамките на всяко едно от тях печели сърцата на публиката с необятната си усмивка и доброволно държание. Добрината й усещат и дребните девойки и момчета, които разчувствани наблюдават всяко от придвижванията и думите й по време на надпреварите, които провежда основаната от нея спортна школа - Ivet Lalova Sprint Acadеmy.

В края на ноември Ивет стъпи самоуверено и на ново занятие, като направи първия си майсторски клас пред българска аудитория. " Всички вероятни победи " се организира на 25 ноември в Интерпред, зала " София ", и е естествено продължение на една от минимум известните действия на световноизвестната лекоатлетка - тренингите с изпълнителни шефове и мениджъри на компании, спортисти и младежи, на които доверява техниките си за мотивация, дисциплинираност и убеденост.

Днес знанията ѝ към този момент доближават до по-широката публика в серия от майсторски класове, които се радват на огромен интерес и въодушевяват за победи почитателите й и в тази нова сфера на развиване.

Скоро следва и дебютът й като майка - Ивет и брачният партньор й Симоне Колио, който е неин физиотерапевт и треньор, чакат първото си дете.
Реклама Като какъв човек се определяте?
Като упорит и твърдоглав човек. Абсолютен екстроверт, който обаче няма потребност постоянно да бъде измежду хора.
Нещото, в което вярвате безусловно?
Силата на добрината и това по какъв начин една твоя постъпка може да промени нечий живот.
Любимият ви миг от деня?
Сутринта. Обичам силата, с която стартира денят. Чувството, че днешният ден дава още една опция да бъдем по-близо до фантазиите си и всичко, което ни следва да създадем, е точно за това.
Най-голямото предизвикателство във вашата работа?
Това да използваме целия си капацитет. Ние оперираме и физически, и мисловно на доста по-нисък % от действителните ни благоприятни условия. Вярвам, че има способи по какъв начин да сме даже с 1% по-добра версия на себе си и това носи огромна смяна в живота ни.
Реклама Кое е най-голямото ви достижение?
Да надвивам себе си още веднъж и още веднъж, с цел да строя живота, за който бленувам.
Как си почивате?
Сред природа, на чист въздух, бих споделила, и море, даже и скоро да не го забележим.
Какво ви зарежда?
Любимите ми хора и животинки, децата от " Ивет Лалова спринт академи ", хората, които стартират пътя си към нова победа и са изпълнени с убеденост, че ще я реализиран.
Какво ви разсмива?
Обожавам стендъп комедия.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР